Φινάλε στη φετινή Superleague 2 και η τελευταία αγωνιστική περιλαμβάνει στη συντριπτική πλειοψηφία τους αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια.

Ένα τέτοιο είναι και αυτό του Παναθηναϊκού Β με τη Νίκη Βόλου σήμερα για τον βόρειο όμιλο. Οι Πράσινοι έκαναν μία αρκετά μέτρια σεζόν, που τους βρίσκει στις θέσεις 8-9. Καλύτεροι μεν από πέρυσι, αλλά με πολλά σκαμπανεβάσματα στην πορεία τους.

Γεγονός πάντως ότι η ομάδα του Αντωνίου μας πρόσφερε πολλά χορταστικά ματς, κάτι που εν πολλοίς οφείλεται και στην εξαιρετικά… λάιτ άμυνά της. Ενδεικτικό πως το Τριφύλλι δέχεται γκολ σε δέκα διαδοχικά ματς. Αισίως έφτασε μάλιστα τα οχτώ διαδοχικά αμφίσκορα, αλλά και τα έξι σερί Over 2,5, με τα τέσσερα τελευταία να είναι μάλιστα και Over 3,5!

Η πορεία της Νίκης μπορεί να λάβει σε γενικές γραμμές θετικό πρόσημο, αν κερδίσει σήμερα μάλιστα θα τερματίσει λογικά 3η (δύσκολα θα νικήσει ο αδιάφορος ΠΑΟΚ Β τον Μακεδονικό). Τα δικά της παιχνίδια ήταν λίγο πιο… ανιαρά, οξύμωρο θα έλεγε κανείς για ομάδα του Ελευθερόπουλου που έχει μία πιο επιθετική φιλοσοφία.

Απόψε ωστόσο νομίζω πως δεν χωρούν ιδιαίτερες σκοπιμότητες. Οι παίκτες ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές διακοπές τους και σίγουρα δεν θα… σκοτωθούν για να παίξουν άμυνα. Λογικό να δείξουν άπαντες μία χαλαρότητα και να μας επιβεβαιώσουν το καλοπληρωμένο Over 2,5 του 2,25 στη Novibet.

Παναθηναϊκός Β

vs

Νίκη Βόλου

17/06/23 17:00
Over 2,5 2.25
EASY MEDIANETWORK
Close