Σήμερα ολοκληρώνεται η αγωνιστική στη Superleague 2 φίλοι μου, με ένα μεσημεριανό παιχνίδι στη Ρόδο, ανάμεσα στον τοπικό Διαγόρα και τα Χανιά.

Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους και των φαβοριτισμό των Κρητικών να είναι παραπάνω από ξεκάθαρος. Σε σημείο που οι τιμές του διπλού σε τιμές που μπορεί και να υπερβαίνουν το 2,00, να προκαλούν αν μη τι άλλο… ερωτηματικά, καθιστώντας εντελώς λάθος το πώς βλέπουν το ματς οι μπουκ.

Τα Χανιά προβάλουν μεταξύ των φαβορί φέτος για άνοδο κι ας θεωρούνται ο πιο αδύναμος κρίκος της τετράδας (Καλλιθέα, Καλαμάτα, Ιωνικός). Έχουν μπει πολύ δυνατά στη σεζόν, ξεκίνησαν με εμφατικό διπλό μέσα στον Ιωνικό με 3-0, με το ίδιο σκορ κέρδισαν τον Τηλυκράτη, ενδιάμεσα πέρασαν και από την Κοζάνη στο Κύπελλο, ενώ κοίταξαν στα μάτια τον ΟΦΗ και τον κόντραραν στα ίσια, παρά τον αποκλεισμό (3-5).

Ο Διαγόρας προέρχεται από μία μαχητική εμφάνιση με τα… δεύτερα του Παναιτωλικού στο Κύπελλο, γνωρίζοντας πικρό αποκλεισμό στα πέναλτι. Πρόκειται ωστόσο για ένα σύνολο με πολύ συγκεκριμένες -περιορισμένες- δυνατότητες, που συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους.

Το διπλό δίνεται ακόμα και στο 2,05 από την Bet365 και αποτελεί ξεκάθαρα value σημείο.

Διαγόρας Ρόδου

vs

Χανιά

16/10/23 13:00
2 2.05
EASY MEDIANETWORK
Close