Η Σκανδιναβία μπαίνει για τα καλά πλέον στην εξίσωση των επιλογών μας φίλοι μου, αφού όλοι οι βόρειοι βρίσκονται σε φουλ δράση και μπορούμε σιγά-σιγά να έχουμε καλύτερη εικόνα για τη φετινή δυναμική τους.

Στη Νορβηγία η 9η Ρόζενμποργκ δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα της 8ης Στάμπαεκ, που βρίσκεται στο +2 με ματς λιγότερο. Μία πολύ καλή ευκαιρία για την ομάδα του Ρέκνταλ να αναρριχηθεί στη βαθμολογία και δη στην πρώτη εξάδα, καθώς βρίσκει την αντίπαλό της σε κακό φεγγάρι.

Η Στάμπεκ μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο Κύπελλο από την Κιέλσας Όσλο, ομάδα 3ης κατηγορίας (!) και δη με 3-1, δέχτηκε ακόμα μία ήττα με το ίδιο σκορ στο πρωτάθλημα από την 5η Λίλεστρομ.

Αντιθέτως η Ρόζενμποργκ ξεπέρασε τον δικό τους αναπάντεχο αποκλεισμό στο Κύπελλο, συντρίβοντας την προτελευταία Χαμ Καμ με 4-0. Δεν έχει ξεκινήσει προφανώς όπως θα ήθελε το πρωτάθλημα, έχει πληγωθεί από την εκτός έδρας αναποτελεσματικότητά της, απόψε ωστόσο μπορεί να πανηγυρίσει το πρώτο φετινό της διπλό.

Μέχρι στιγμής έχει απολογισμό 0-2-2 εκτός έδρας, βέβαια και οι δύο τελευταίες ήττες της ήρθαν από τις πρωτοπόρους της βαθμολογίας, Μπόντο Γκλιμτ και Μπραν.

Το σημερινό ματς είναι σαφώς πιο στα μέτρα της και σε ένα απόλυτα ισορροπημένο σετ, με το διπλό στο 2,65 της Stoiximan αξίζει το ποντάρισμά μας.

Στάμπαεκ

vs

Ρόζενμποργκ

11/06/23 18:00
2 2.65
EASY MEDIANETWORK
Close