Ημέρες εθνικών ομάδων αυτές που διανύουμε αδέρφια μου, αλλά στο πρόγραμμα σήμερα θα βρει κανείς κι ένα εξ αναβολής ματσάκι από την Πορτογαλία.

Η Μπράγκα δοκιμάζεται στην έδρα της Μορεϊρένσε και καλείται πάση θυσία να φύγει με το διπλό, για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Στην πρεμιέρα άλλωστε δέχτηκε εντός έδρας ήττα-σοκ από τη Φαμαλικάο (1-2), ακολούθησε το διπλό επί της Ντεσπορτίβο Τσάβες, πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το 2-4 και στο τελευταίο της έμεινε στο 1-1 στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Με δύο δυνατές απουσίες απόψε, καθώς απουσιάζουν σε διεθνείς υποχρεώσεις οι Όρτα και Ρουίθ, μαζί με τον στόπερ Νιακατέ. Πιο σημαντικός όλων είναι ο πρώτος, που τον είχαμε δει και στα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ακόμη κι έτσι όμως έχει την ποιότητα για να καλύπτει απουσίες όπως αυτές, απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο δεδομένα κατώτερό της. Η Μορεϊρένσε δεν έχει ξεκινήσει άσχημα βέβαια το πρωτάθλημα, είναι ισόβαθμη της Μπράγκα. Στην πρεμιέρα έβγαλε το λάδι της Πόρτο, στο τελευταίο της έβγαλε επίσης διπλό στην Τσάβες, όμως στον σχεδόν διπλασιασμό που φτάνει το διπλό της Μπράγκα, φαντάζει απολύτως δίκαιο.

Κι εδώ να προσθέσουμε και τις πελατειακές σχέσεις που έχουν, με ρεκόρ 11-0-1 υπέρ της Μπράγκα στα 12 τελευταία τους ανεξαρτήτως έδρας! Σφιχτή ομάδα η Μορεϊρένσε, μοιάζει δύσκολο να ξεφύγει από τα τρία γκολ το ματς, ωστόσο θα ανέβω για “ασφάλεια” στο Under 4,5 για το καλοπληρωμένο 2,50 της Novibet.

Μορεϊρένσε

vs

Μπράγκα

09/09/23 20:00
2+Under 4,5 2.50
EASY MEDIANETWORK
Close