Στα λημέρια μου θα σας πάω ξανά σήμερα φίλοι μου, για το ντερμπάκι της ημέρας στη Superleague 2, ανάμεσα σε Καλαμάτα και Χανιά.

Δύο από τις πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας, στον νότιο όμιλο, με κοινό στόχο φυσικά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Γι’ αυτό και δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο άσος από το αρχικό 1,90+ καταποντίστηκε περί το 1,40 ενώ το διπλό έχει εκτοξευτεί περί το 7,00!

Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτές τις αποδόσεις, χωρίς μάλιστα να έχει προκύψει κάποιο αξιοπρόσεκτο αγωνιστικό δεδομένο. Σύμφωνοι, η Καλαμάτα έχει ξεκινήσει πιο εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με 3/3 εμφατικές νίκες, αλλά όλα τα ματς ήταν από τα θεωρητικά βατά.

Οι Κρητικοί από την πλευρά τους έρχονται μεν από στραπάτσο με 3-1 στη Ρόδο από τον Διαγόρα, μην ξεχνάμε όμως πως στην πρεμιέρα, με ένα άλλο από τα φαβορί ανόδου, τον Ιωνικό, πανηγύρισαν τεράστιο διπλό με 3-0.

Η αποστολή τους βέβαια απόψε είναι πιο δύσκολη, σίγουρα όμως το ματς θα είναι σαφώς πιο αμφίρροπο απ’ όσο λένε τη δεδομένη στιγμή οι αποδόσεις.

Κι αν το χέρι σας δεν πάει εύκολα στην κόντρα, είμαι διατεθειμένος να το “ακούσω”. Το να βρουν όμως και οι δύο ομάδες δίχτυα, με τις τόσο ποιοτικές επιθετικές γραμμές τους, το βρίσκω ακόμα πιο παράλογο στο 2,35 της Novibet.

 

 

Καλαμάτα

vs

Χανιά

22/10/23 13:00
G/G 2.35
EASY MEDIANETWORK
Close