Βραδιά Euro απόψε φίλοι μου, καθώς ξεχωρίζουν τα παιχνίδια για τα προκριματικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ματς για όλα τα γούστα.

Στο σημείο που βρισκόμαστε το πράγμα έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό, με τις περισσότερες ομάδες να είναι αδιάφορες βαθμολογικά και κάποιες άλλωστε να βρίσκονται μία ανάσα από την εξασφάλιση του εισιτηρίου.

Ένα τέτοιο παιχνίδι ακριβώς είναι αυτό τςη Σλοβακίας απέναντι στην Ισλανδία, όπου οι γηπεδούχοι χρειάζονται ένα βαθμό στα δύο που τους απομένουν, σήμερα και την Κυριακή στη Βοσνία, για να κλειδώσουν την παρουσία τους σε τρίτο διαδοχικό Euro. Ενώ την ίδια στιγμή οι Ισλανδοί είναι αποκλεισμένοι και χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο.

Βεβαίως, είναι αυτονόητο πως οι Σλοβάκοι δεν πρόκειται να πάνε απλώς για την ισοπαλία σήμερα. Όταν το κάνεις αυτό, τις περισσότερες φορές την… πατάς και δεν είναι για αυτοκτονίες στο σημείο που έχουν φτάσει.

Πανθομολογούμενη η βελτίωσή τους από τη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες τους ο Ιταλός προπονητής Καλτσόνα, σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια τους, χωρίς να εντυπωσιάζουν μεν, αλλά αποτελεσματικοί, με όπλο και την πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία.

Γι’ αυτό κι ο άσος που έχει τσιμπήσει κοντά στο 1,90 πλέον είναι δίχως άλλο value κι ακόμη περισσότερο αν μπει σε combo με Under 3,5 στο 2,60 της Novibet.

Σλοβακία

vs

Ισλανδία

16/11/23 21:45
1+Under 3,5 2.60
EASY MEDIANETWORK
Close