Εξ αναβολής ματσάκια σήμερα στη Superleague 2 φίλοι μου, με την ΑΕΚ Β να ταξιδεύει για δεύτερη φορά στη Νέα Αλικαρνασσό. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι είχε ματαιωθεί αρχικά όταν οι γηπεδούχοι έδειξαν αδυναμία να κατεβάσουν ενδεκάδα και ενώ αρχικά είχε δικαιωθεί η Ένωση και κατακυρώθηκε υπέρ της το παιχνίδι με 3-0, σε δεύτερο βαθμό δικαιώθηκαν οι Κρητικοί.

Στο διά ταύτα τώρα, η φετινή ομάδα του Οφρυδόπουλου δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Τραγική η εικόνα της, όχι μόνο η βαθμολογική συγκομιδή της. Αν οι β’ ομάδες υποβιβάζονταν, θα διέτρεχε άμεσο κίνδυνο.

Ένα βαθμό όλο κι όλο έχει μαζέψει η Ένωση εδώ και οχτώ αγωνιστικές. Το Σάββατο έχασε και από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0. Στα επτά τελευταία της μάλιστα, έβαλε ένα γκολ όλο κι όλο, με ανύπαρκτο πέναλτι απέναντι στον Ολυμπιακό Β.

Βέβαια, και ο Ηρόδοτος από την πλευρά του, επίσης ένα βαθμό μάζεψε στα εννιά τελευταία του. Όμως την περασμένη αγωνιστική κόντραρε στα ίσια την Καλαμάτα, λυγίζοντας στο 85′, ενώ δικαιούνταν το αποτέλεσμα. Νωρίτερα έχασε άδικα από την Επισκοπή, πήρε μεγάλο βαθμό στα Χανιά. Βγάζει γενικώς μαχητικότητα και σκληράδα, σαν κλασική ομάδα του Φυντάνη.

Το βαθμολογικό κίνητρο απόψε προφανώς το έχει ο Ηρόδοτος, που παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για παραμονή. Ο άσος φτάνει να πληρώνει ακόμα και στο 4,00. Δεν δικαιολογεί επουδενί τέτοιο φαβοριτισμό η ΑΕΚ Β.

Το combo της διπλής ευκαιρίας (1Χ) με Under 3,5 στο εξαιρετικό 2,00 από τη Novibet.

 

Ηρόδοτος

vs

ΑΕΚ Β

29/03/23 14:00
1Χ+Under 3,5 2.00
EASY MEDIANETWORK
Close