Τσαγκαροδευτέρα σήμερα φίλοι μου, ωστόσο και πάλι υπάρχουν επιλογές στο κουπονάκι που δεν μπορείς να τις προσπεράσεις εύκολα.

Τα αδέρφια μας οι Κύπριοι άνοιξαν την αυλαία του νέου τους πρωταθλήματος αυτό το τριήμερο και η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις.

Εκείνη που ξεχωρίζω λόγω αποδόσεων, είναι της Δόξας Κατωκοπιάς με την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού προέρχεται από μία απόλυτα αποτυχημένη χρονιά, όπου και στα πλέι οφ δεν μπήκε, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου έχασε, παράλληλα με το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Και η αλήθεια είναι ότι δεν αναμένεται κάτι ιδιαίτερα καλύτερο και για τη νέα σεζόν. Συνεχίζει πάντως με τον ίδιο προπονητή, αφού υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Χαραλάμπους.

Απέναντί της όμως θα βρει έναν αντίπαλο που πέρυσι σώθηκε μόλις την τελευταία αγωνιστική μετά κόπων και βασάνων και ο στόχος παραμένει ο ίδιος και φέτος, αφού συγκαταλέγεται στο γκρουπ των ομάδων που θα δώσουν μάχη για τη σωτηρία τους.

Ως εκ τούτου, το σετ από μία σχετική ισορροπία που βρισκόταν, δεν δικαιολογείται να έχει γείρει τόσο προς των πλευρά των γηπεδούχων. Το διπλό “παίζει” στο προκλητικότατο 3,15 και με DNB ο Ουρουγουανός το αγοράζει αβίαστα στο 2,15 της Stoiximan.

Δόξα Κατωκοπιάς

vs

ΑΕ Λεμεσού

21/08/23 20:00
2 DNB 2.15
EASY MEDIANETWORK
Close