Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα στη Superleague 2 φίλοι μου και ο Ουρουγουανός θα σας πάει μία βόλτα από την Κρήτη, για να βγάλουμε τους καφέδες της Κυριακής.

Στο “Γεντί Κουλέ” συγκεκριμένα, όπου δεν παίζει ο ΟΦΗ, αλλά ο νεοφώτιστος και πρωτάρης μάλιστα της κατηγορίας, Γιούχτας ο οποίος φιλοξενεί τα Χανιά.

Η ομάδα από τις Αρχάνες αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στο ξεκίνημα της σεζόν, βγάζει πολύ μεγάλη μαχητικότητα κι εκμεταλλεύεται την έδρα της, έχοντας ρεκόρ 3-1-0 στα τέσσερα ματς που έδωσε. Με τη σημείωση βέβαια πως κανένα δεν ήταν της δυσκολίας που έχει το αποψινό ματς.

Τα Χανιά έχουν ξεκινήσει με… τέρμα τα γκάζια τη χρονιά και οδηγούν την κούρσα στον νότιο όμιλο. Μεταξύ άλλων έχουν κάνει το απίθανο, να βγάλουν δηλαδή 3/3 διπλά επί των βασικών συνδιεκδικητών της ανόδου, ενώ έχουν ρεκόρ 6-0-1 σε επτά ματς, με μοναδική “μουτζούρα” την τριάρα από τον Διαγόρα.

Με φουλ ψυχολογία στο γειτονικό Ηράκλειο το συγκρότημα του Ταουσιάνη, έχει φυσικά τον πρώτο λόγο για το τρίποντο και το διπλό στο 2,20 της Bet365 είναι ξεκάθαρο value.

Γιούχτας

vs

Χανιά

19/11/23 15:00
2 2.20
EASY MEDIANETWORK
Close