Με την ντερμπάρα στο “Γ.Καραϊσκάκης” θα ασχοληθούμε σήμερα φίλοι μου. Και πώς όχι, όταν μιλάμε για το κορυφαίο παιχνίδι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, πάνω από μία δεκαετία, έχει και τέτοιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού μπορεί να κρίνει πράγματα και στη μάχη του τίτλου.

Φαβορί οι Ερυθρόλευκοι λόγω έδρας, προσωπικά διαφωνώ πάντως με τις τιμές που βλέπω στο διπλό, να αγγίζει ακόμα και το 4,30. Για τον πρωτοπόρο μιλάμε διάολε. Και συνάμα αήττητο σε πέντε σερί ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που φέτος δεν κερδίσει κανένα με τους Big-4.

Συνεχίζοντας όμως, νομίζω έχει ακόμα ενδιαφέρον η αγορά των καρτών, παρότι πλέον, οι εταιρείες πήραν… μυρωδιά τι παίζεται και “μαζεύτηκαν”. Κι εξηγούμαι…

Ροντινέι και Μπακαμπού έχουν από τρεις κίτρινες κάρτες. Στις τέσσερις είναι γνωστό πως εκτίεις τιμωρία. Πρέπει να πούμε όμως ότι κάρτες μετά την κανονική διάρκεια, “σβήνουν” στα πλέι οφ/άουτ. Εξαίρεση όμως αποτελεί το αν δεχτείς την 4η κάρτα την τελευταία αγωνιστική, οπότε εκτίεις μια αγωνιστική τιμωρίας στο πρώτο ματς των πλέι οφ/άουτ. Την επόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός παίζει με τον Λεβαδειακό εντός έδρας και την τελευταία με την ΑΕΚ στη Ν.Φιλαδέλφεια. Αυτονόητο ότι βολεύει αμφότεροοι να κιτρινιστούν απόψε για να εκτίσουν με τον Λεβαδειακό και να μην έχουν το άγχος της τιμωρίας στην “OPAP Arena”.

Αξιοσημείωτο πως η κάρτα του Ροντινέι άνοιξε στο 2,10-2,30 και πλέον είτε την έχουν φράξει, είτε έχει κατρακυλήσει ακόμα στο 1,50! Στην Bet365 τη βρίσκω στο 1,72… Όσο για τον Μπακαμπού, κι αυτός με πτωτικές τάσεις, αλλά ακόμα στο αξιοπρεπέστατο 3,20. Συνδυαστικά μας ανεβάζουν περίπου στο 5,50! Όχι άσχημα, έ…

Ολυμπιακός

vs

Παναθηναϊκός

25/02/23 20:30
Μπακαμπού να δεχτεί κάρτα 3.20

Ολυμπιακός

vs

Παναθηναϊκός

25/02/23 20:30
Ροντινέι να δεχτεί κάρτα 1.72
EASY MEDIANETWORK
Close