Βραδιά Champions League φίλοι μου και ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ευρώπη θα έχει απόψε καρφωμένα τα μάτια της στη ματσάρα της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ουρουγουανός πάντως θα βρίσκεται σε… παράλληλη σύνθεση και με το άλλο παιχνίδι της ημέρας, όπου περιμένει σπουδαίο θέαμα. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης, την τρομερή Νάπολι.

Οι “παρτενοπέι” πηγαίνουν… τρένο στην Ιταλία, μετρώντας επτά διαδοχικές νίκες στη Serie A, που τους έχουν φέρει στο +15 από τη 2η Ίντερ. Εκπληκτικά πράγματα από την παρέα του παικταρά Κβαρατσκέλια, ο οποίος μετράει ήδη 12 γκολ φέτος, 10 στο πρωτάθλημα και 2 στο Champions League, αλλά και 14 ασίστ (11+3)!

Απολύτως σωστά δίνεται φαβορί η ομαδάρα του Σπαλέτι, απέναντι πάντως σε μία Άιντραχτ που ουδόλως θα πρέπει να υποτιμηθεί, ιδίως στην έδρα της όπου μετράει έξι σερί νίκες και οχτώ στα εννιά τελευταία που έδωσε, σκοράροντας κατά ριπές. Σε όλα τα ματς που κέρδισε, έβαλε πάνω 2+ γκολ (έχασε μόνο από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ), ενώ και τα εννιά έληξαν στο Over 2,5.

Ανάλογο σκηνικό περιμένω κι απόψε φίλοι μου, απέναντι σε μία Νάπολι που σκορπάει… τρόμο μπροστά, με το “φονικό” δίδυμο των Όσιμεν και Κβαρατσκέλια. Πιθανότατο το αμφίσκορο στη Φρανκφούρτη και σε combo με Over 2,5 ανεβαίνουμε στο απόλυτα αποδεκτό 2,27 στη Betshop.

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

vs

Νάπολι

21/02/23 22:00
G/G+Over 2,5 2.27
EASY MEDIANETWORK
Close