Τελευταία αγωνιστικη των play off με το μεγάλο ελληνικο ντέρμπι Παναθηναικος – Ολυμπιακος να περνάει στα ψιλά, λόγω της έλλειψης βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Οι ερυθρόλευκοι έχουν το μυαλό τους στον τελικό του κυπέλλου, θα κατέβουν με αλλαγές και εκτός έδρας στα τελευταία 4 παιχνιδια συμπεριλαμβανομένου του ματς με τα Γιάννινα στο Κύπελλο δεν έχουν νίκη.
Απο την άλλη ο Παναθηναικος θέλει να κλείσει με ένα θετικό αποτέλεσμα τη φετινή καταστροφική χρονια, ελπίζοντας σε τιμωρια του Άρη μπας και βγει από την κλειδαρότρυπα Ευρώπη. Η φυγή του Μπόλονι δείχνει να έχει απελευθερώσει ψυχολογικά τους παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν ότι με νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου θα κερδίσουν χρόνο και κάποιοι εξ αυτών ίσως και τη θέση τους στην ομάδα.
Με τον Ολυμπιακό χωρίς κίνητρο και με πειραματική άμυνα, με την κάλυψη στην ισοπαλία, ο άσος DNB στο 3.40 της Bet365 έχει αξία να αναζητηθεί.

Παναθηναϊκόςvs Ολυμπιακός16/05/21 19:30 | 1DNB | 3.40 | ||
Απόδοση: 3.40 Ποντάρισμα: 30.00 Κατάσταση: Χαμένο |