Ζεματιστοί "ήλιοι" στο 2,50

Ζεματιστοί "ήλιοι" στο 2,50

Με αέρα στα πανιά τους κατεβαίνουν οι Σανς στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς, στη Δύση, κόντρα στους Νάγκετς. Το Φοίνιξ, αφού απέκλεισε στον πρώτο γύρο τους πρωταθλητές Λέικερς του «βασιλιά» Λεμπρόν, υπερασπίστηκε με άνεση την έδρα του απέναντι στο Ντένβερ.

Οι «ήλιοι» ήταν καυτοί στα πρώτα δύο ματς και το συνολικό σκορ έγραψε 245-203! Σούταραν με 59,7%, είχαν 40,3% στο τρίποντο και πραγματικά σμπαράλιασαν την άμυνα των Νάγκετς σημειώνοντας 125,6 πόντους ανά 100 κατοχές. Ο Κρις Πολ κατευθύνει με μαεστρία τους συμπαίκτες του, ο Ντέβιν Μπούκερ σκοράρει όπως θέλει και το κυριότερο, οι Σανς έχουν εξαιρετική πολυφωνία με έξι παίκτες στην postseason να μετρούν διψήφιο αριθμό πόντων κατά μέσο όρο.

Αντίθετα, στους Νάγκετς ο MVP της σεζόν, Νίκολα Γιόκιτς μοιάζει πολύ μόνος. Οι Γουίλ Μπάρτον και Πόρτερ Τζούνιορ προέρχονται από τραυματισμό, ο Τζαμάλ Μάρεϊ είναι νοκ άουτ και μοιραία το Ντένβερ δεν μπορεί να απειλήσει από την περιφέρεια. Είναι χαρακτηριστικό πως στη regular season η ομάδα του Μάικλ Μαλόουν σούταρε με 38,3% από το τρίποντο, ενώ στη σειρά με τους Σανς σουτάρει 32,4%. Η άμυνα του Φοίνιξ λοιπόν κλείνει μέσα και το έργο του Γιόκιτς γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Οι μπουκ δίνουν οριακά φαβορί το Ντένβερ στη λογική ότι απόψε δίνει ένα must win παιχνίδι, ωστόσο η εικόνα των δύο ομάδων «φωνάζει» ότι η συγκεκριμένη σειρά δύσκολα θα έχει πολύ μέλλον. Σε τιμές αουτσάιντερ οι Σανς είναι value, με το διπλό στο -3,5 να φτάνει στο 2,50 στην Stoiximan!

EASY MEDIANETWORK
Close