Υπόθεση εργασίας για διπλό στο 4,80

Υπόθεση εργασίας για διπλό στο 4,80

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Serie B και κάνω μια υπόθεση… εργασίας, που μπορεί να αποφέρει ένα παχυλό διπλό που φτάνει και στο 4,80. Η τρίτη Μόντσα υποδέχεται την έβδομη Μπρέσια, εδώ ανοίγω παρένθεση και λέω ότι την απευθείας άνοδο στη Serie A κερδίζουν οι δύο πρώτες ομάδες και την συμμετοχή στα πλέι-οφ για την άνοδο εξασφαλίζουν οι θέσεις από το 3 ως το 8.

Κλείνει η παρένθεση και κάνω την εξής σκέψη: η τρίτη Μόντσα δεν εξαρτάται από τις δικές της δυνάμεις για την απευθείας άνοδο, καθώς εκτός από δική της νίκη θέλει και γκέλα της 2ης Σαλερνιτάνα, η οποία παίζει στην έδρα της υποβιβασμένης και πρακτικά παραιτημένης Πεσκάρα.

Και επειδή σε τελευταία αγωνιστική στην Ιταλία ο ενδιαφερόμενος μόνο αν πέσει ο… κινεζικός πύραυλος δεν θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, είναι πολύ πιθανό αν, για παράδειγμα, η Σαλερνιτάνα προηγείται με 2-0 στην Πεσκάρα, αυτομάτως η Μόντσα να χάσει το ενδιαφέρον της για το παιχνίδι με την Μπρέσια και η φιλοξενούμενη να το εκμεταλλευτεί.

Μια Μπρέσια που καίγεται για τη νίκη, προκειμένου να συμμετάσχει 100% στα πλέι-οφ ανόδου, καθώς οι άλλες δύο ομάδες με τις οποίες διεκδικεί το «εισιτήριο», η ΣΠΑΛ και η Κιέβο, αντιμετωπίζουν στο φινάλε αδιάφορες αντιπάλους (Κρεμονέζε,  Ασκολι), που μόλις εξασφάλισαν την παραμονή τους.

Κοινώς μπορεί να φτάσουμε σε μια συνθήκη που η Μπρέσια να έχει το μοναδικό κίνητρο για τη νίκη και η Μόντσα να είναι αδιάφορη. Υπό αυτό το πρίσμα το 4,80 του Stoiximan στο διπλό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, όποιος δεν το αισθάνεται μπορεί να το καλύψει με την ισοπαλία, είτε στο 3,90 του 2 DNB είτε στο 2,20 της διπλής ευκαιρίας στο Χ2.

EASY MEDIANETWORK
Close