Υπόσχεση για γκολ και θέαμα (2,16)

Υπόσχεση για γκολ και θέαμα (2,16)

Η κυπελλούχος Ντόρτμουντ και η πρωταθλήτρια Μπάγερν διεκδικούν απόψε (21:30) στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», παρουσία 25.000 θεατών τον πρώτο φετινό τίτλο, το γερμανικό Σούπερ Καπ.

Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, αφού στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα συνέτριψε με 5-2 την Αϊντραχτ, έχοντας τον Ερλινγκ Χάαλαντ σε τρομερά κέφια. Ο Νορβηγός έκανε σμπαράλια την άμυνα της Φρανκφούρτης με δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Η Μπάγερν από την πλευρά της κόλλησε στο 1-1 με την Γκλάντμπαχ στο «Μπορούσια Παρκ», σε ένα ματς πάντως που είχε εκπληκτικό ρυθμό με τις δύο ομάδες να σπαταλούν κλασικές ευκαιρίες για να κερδίσουν.

Με τον Χάαλαντ να έχει σκοράρει 62 γκολ σε 61 επίσημα ματς με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και τον Λεβαντόφσκι να έχει σημειώσει 22 γκολ σε 23 αναμετρήσεις απέναντι στους Βεστφαλούς όλα δείχνουν ότι ο αποψινός τελικός θα εξελιχθεί σε ένα φεστιβάλ θεάματος.

Αλλωστε, στα τελευταία 14 Κλάσικερ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, τα 11 έληξαν στο over 3,5. Πέρυσι, στο αντίστοιχο παιχνίδι για το Σούπερ Καπ, που έγινε στην «Αλιάντς Αρένα», είχε κερδίσει η Μπάγερν με 3-2. Στο 2,16 στο Pamestoixima να λήξει και ο φετινός τελικός στο 4-6 γκολ.

EASY MEDIANETWORK
Close