Υποχρέωση να κερδίσει την πιτσιρικαρία της Μπόκα (2,95)

Υποχρέωση να κερδίσει την πιτσιρικαρία της Μπόκα (2,95)

Κλάσικο του Μπουένος Αϊρες έχουμε τα ξημερώματα της Τετάρτης (03:00) με την Μπόκα να υποδέχεται τη Σαν Λορέντζο στο Μπομπονέρα για την τρίτη αγωνιστική της Λίγκα Προφεσιονάλ στην Αργεντινή.

Πρόκειται για ένα ντέρμπι με πολύ μεγάλο παρασκήνιο, διότι ο πρόεδρος της Λίγκα Προφεσιονάλ, είναι οπαδός της Σαν Λορέντζο και στην Μπόκα θεωρούν ότι γίνονται ενέργειες για να ευνοηθεί η «Σικλόν».

Η Μπόκα μετά το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μινέιρο στη Βραζιλία για το Λιμπερταδόρες, μπήκε σε καραντίνα και αναγκάστηκε να παίξει το Σάββατο κόντρα στην Μπάνφιλντ με ρεζέρβες και μάλιστα πήρε ηρωική λευκή ισοπαλία.

Για το κλάσικο με τη Σαν Λορέντζο κατέθεσε αίτημα να γίνει μία ημέρα μετά, προκειμένου να προλάβουν οι επαγγελματίες παίκτες της να ολοκληρώσουν το διάστημα της αυτοαπομόνωσης, που υπαγορεύει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Παρόλα αυτά, η διοργανώτρια αρχή απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα για τηλεοπτικούς λόγους και όπως αναμενόταν αυτό εξόργισε τους ανθρώπους της Μπόκα.

Αυτό σημαίνει επομένως ότι η Μπόκα θα φιλοξενήσει τη Σαν Λορέντζο με μόλις δύο επαγγελματίες και εννιά πιτσιρικάδες από τη Β’ ομάδα στην 11αδα της.

Η «Σικλόν», η οποία προέρχεται από το 1-0 επί της Σ. Κόρδοβα, έχει πλέον υποχρέωση να βγάλει διπλό στο Μπομπονέρα, δεδομένου ότι θα παίξει απέναντι στην πιτσιρικαρία της Μπόκα.

Λογικό ότι οι μπουκ προσάρμοσαν το σετ και κατέβασαν το διπλό κάτω από το 2,00. Ωστόσο, σε κόμπο με το N/G ανεβαίνει στο 2,95 στην Interwetten και φυσικά αποτελεί ευκαιρία, δεδομένου ότι η Μπόκα είτε με επαγγελματίες, είτε χωρίς έχει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα, με μόλις ένα γκολ σε τέσσερα επίσημα ματς μέσα στον Ιούλιο.

EASY MEDIANETWORK
Close