"Βρωμάει" γκέλα απόψε στο Παρίσι (2,40)

"Βρωμάει" γκέλα απόψε στο Παρίσι (2,40)

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται απόψε στο Παρίσι την πρωταθλήτρια Λιλ για τη 12η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και το ματς «βρωμάει» γκέλα!

Κατ’ αρχάς η Παρί θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, αφού είναι άρρωστος ο Μ’Μπαπέ, τιμωρημένος ο Χακίμι και εκτός οι Βεράτι, Παρέδες. Επίσης λείπει από το ξεκίνημα της σεζόν ο Σέρχιο Ράμος, ενώ για απόψε είναι αβέβαιη και η συμμετοχή του Μέσι, ο οποίος ένιωσε μυικές ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης και δεν κατάφερε να τη βγάλει.

Από εκεί και πέρα, η Παρί στα τελευταία τρία παιχνίδια της στο Σαμπιονά, έχασε από τη Ρεν, έφερε 0-0 με τη Μαρσέιγ και κέρδισε μόνο την Ανζέ με τραβηγμένο πέναλτι στο 87’ (2-1). Εν ολίγοις η Παρί πέταξε πέντε βαθμούς στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές, ωστόσο παραμένει πρώτη και με διαφορά.

Αυτό ενισχύει ακόμη περισσότερο την άποψη ότι αξίζει να κυνηγήσουμε την κόντρα απόψε, διότι η Παρί φέτος όσες γκέλες και να κάνει, όσο χαλαρή κι αν εμφανιστεί, πολύ δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα, έχοντας ως βασικές ανταγωνίστριες τη Λανς και τη Νις…

Από την άλλη, η Λιλ προφανώς δεν κάνει ανάλογη πορεία φέτος όπως η περσινή πρωταθληματική, παρόλα αυτά έχει χτίσει χαρακτήρα κόντρα στους Παριζιάνους την τελευταία διετία. Στις επτά πιο πρόσφατες συναντήσεις τους, οι νίκες είναι απόλυτα μοιρασμένες (3-1-3), με τη Λιλ να έχει κερδίσει μέσα στο 2021 δύο φορές την Παρί, τόσο τον Αύγουστο στο Σούπερ Καπ όσο και τον περασμένο Απρίλιο για το πρωτάθλημα, μέσα στο Παρκ ντε Πρενς.

Με το διπλό να ξεπερνάει το 9,00, μπορούμε άνετα να ζητήσουμε τη διπλή ευκαιρία στο 3,05 της Stoiximan, ή να πάμε με μεγαλύτερη κάλυψη στο ασιατικό +1 σε απόδοση 2,40 για να πάρουμε πίσω το ποντάρισμά μας σε περίπτωση ήττας της Λιλ με ένα γκολ.

EASY MEDIANETWORK
Close