Βράζει το αίμα στη Λατινική Αμερική (2,67)

Βράζει το αίμα στη Λατινική Αμερική (2,67)

Αν είσαι ξενύχτης και στοιχηματίας τότε έχεις έναν πολύ καλό λόγο να βάλεις καφεδάκι και να δεις απόψε (03:30) Παλμέιρας – Σάο Πάουλο για τα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες.

Βραζιλιάνικος εμφύλιος, ντερμπάρα με τα όλα της, αφού οι δύο ομάδες έχουν παραδοσιακή κόντρα μεταξύ τους. Το πρώτο ματς στο Μορουμπί έληξε 1-1. H Σάο Πάουλο ήταν ανώτερη, όμως πλέον η Παλμέιρας έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, εξαιτίας του εκτός έδρας γκολ που πέτυχε.

Αγωνιστικά πάντως, η ομάδα του Ερνάν Κρέσπο έχει καλύτερο μομέντουμ το τελευταίο διάστημα και τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων (4-2-0). Αντίθετα, η Βερντάο του Αμπελ Φερέιρα αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια της, ωστόσο στις δύο επισκέψεις της στο Μορουμπί μέσα στον Αύγουστο (η άλλη για το Μπραζιλεϊράο), κατάφερε να πάρει την ισοπαλία.

Ο στόχος του Λιμπερταδόρες είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την Παλμέιρας, η οποία θέλει διακαώς να κάνει το ριπίτ. Πολύ μεγάλη όμως είναι η δίψα και στην πλευρά της Σάο Πάουλο, η οποία έχει ως βασικό της στόχο φέτος την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής.

Σε τέτοια ντέρμπι κατά κανόνα κυριαρχούν τα νεύρα. Οι δύο ομάδες αν χρειαστεί θα επιστρατεύσουν και ξύλο και σκληρά μαρκαρίσματα για να επιβληθούν. Μιλάμε άλλωστε για Λατινική Αμερική που το αίμα βράζει, άρα οι πιθανότητες για κόκκινη κάρτα (2,67 στη Stoiximan) είναι αυξημένες.

EASY MEDIANETWORK
Close