Βολική ισοπαλία σε κανονικές τιμές (3,10)

Βολική ισοπαλία σε κανονικές τιμές (3,10)

Από την Πέμπτη κιόλας, πριν ακόμη ολοκληρωθούν τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής άρχισε να ψαλιδίζεται η απόδοση της ισοπαλίας στο Ουκρανία – Αυστρία. Τελικά, ήρθαν όντως έτσι τα πράγματα που οι δύο ομάδες με Χ στο μεταξύ τους ματς απόψε θα περάσουν χέρι-χέρι στην επόμενη φάση και ασφαλώς οι μπουκ έλαβαν τα μέτρα τους κατεβάζοντας τα αρχικά 3,20-3,25 σε τιμές ακόμη και κάτω του 2,00.

Η Ουκρανία αυτήν τη στιγμή είναι δεύτερη με 4-4 γκολ και η Αυστρία τρίτη με 3-3 γκολ. Με ισοπαλία θα πάνε και οι δύο στους τέσσερις βαθμούς, με τη μεν Ουκρανία να προκρίνεται ως δεύτερη και να πέφτει πάνω στην Ιταλία στους «16», τη δε Αυστρία να περνάει ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Και θα πει κάποιος πονηρός: Γιατί η Ουκρανία να μην κάτσει να χάσει για να αποφύγει την Ιταλία; Γιατί αν χάσει από την Αυστρία, τότε κινδυνεύει να μείνει τελείως εκτός των νοκ άουτ, καθώς το όριο των καλύτερων τρίτων φαίνεται πως φέτος θα πάει στους τέσσερις βαθμούς.

Όλα λοιπόν δείχνουν ισοπαλία στο Βουκουρέστι. Εμείς βέβαια δεν πρόκειται να παίξουμε Χ σε τιμές κάτω του 2,00. Αντίθετα, θα το ποντάρουμε σε κανονικές τιμές, επιλέγοντας ότι αυτή η πολυπόθητη ισοπαλία θα έρθει με γκολ, καθώς αμφότερες θα κοιτάξουν εκτός από την ουσία να αποφύγουν και το ενδεχόμενο να εκτεθούν μπροστά στα μάτια ολόκληρης της Ευρώπης, προσφέροντας ένα νερόβραστο 0-0.

Το σενάριο της ισοπαλίας με γκολ στην Stoiximan προσφέρεται στο 3,10.

EASY MEDIANETWORK
Close