Δύο ισοπαλίες και πέρασε η Βιγιαρεάλ (3,50)

Δύο ισοπαλίες και πέρασε η Βιγιαρεάλ (3,50)

Ο κακός χαμός γίνεται στον έκτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βιγιαρεάλ και Αταλάντα διεκδικούν την πρόκρισή τους στους “16”.

Αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν με επτά βαθμούς στην κορυφή η Γιουνάιτεντ (8-7 γκολ) και η Βιγιαρεάλ (9-5 γκολ) και στην τρίτη θέση ακολουθεί η Αταλάντα με πέντε και 7-7 γκολ.

Απόψε η Γιουνάιτεντ παίζει εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ και η Αταλάντα παίζει στη Βέρνη με την ουραγό Γ. Μπόις.

Για τη Γιουνάιτεντ είναι κομβικό απόψε να πάρει έστω την ισοπαλία κόντρα στη Βιγιαρεάλ, για να εξασφαλίσει ότι θα υπερισχύει σε πιθανή ισοβαθμία στο τέλος απέναντι στο “κίτρινο υποβρύχιο”, το οποίο έχει κερδίσει εντός έδρας. Επίσης, θυμίζουμε ότι οι “κόκκινοι διάβολοι” υπερισχύουν και απέναντι στην Αταλάντα, την οποία επίσης έχουν κερδίσει στο Μάντσεστερ.

Από την πλευρά της, η Βιγιαρεάλ για να εξασφαλίσει από απόψε την πρόκριση πρέπει να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά τη Γιουνάιτεντ, κάτι τέτοιο πάντως φαντάζει αρκετά δύσκολο, από τη στιγμή μάλιστα που οι Αγγλοι πήραν επιτέλους την απόφαση να απολύσουν τον Σόλτσκιερ και θα κατέβουν με τον Κάρικ σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού.

Το θετικό για τη Βιγιαρεάλ είναι ότι ακόμη και με ισοπαλία δεν χάνεται, διότι σε αυτήν την περίπτωση κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει για δύο αποτελέσματα την τελευταία αγωνιστική στο Μπέργκαμο.

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και την Αταλάντα είχε έρθει 2-2. Υπενθυμίζεται ωστόσο, ότι από φέτος δεν ισχύει πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν.

Αρα, αν η Βιγιαρεάλ φέρει δύο ισοπαλίες στις τελευταίες δύο αγωνιστικές με Γιουνάιτεντ και Αταλάντα, και ισοβαθμήσει στο τέλος με τους Ιταλούς όλα θα κριθούν στη συνολική διαφορά τερμάτων. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Ουνάι Εμερι βρίσκεται στο +4 και η Αταλάντα στο 0, επόμενως το σενάριο των δύο ισοπαλιών θα πάψει να είναι βολικό για τη Βιγιαρεάλ, μόνο αν οι μπεργκαμάσκι κερδίσουν απόψε με 4 γκολ διαφορά τη Γ. Μπόις στη Βέρνη, πράγμα όχι απίθανο, αλλά σίγουρο δύσκολο.

Εν ολίγοις, η Βιγιαρεάλ απλά πρέπει να μη χάσει στα τελευταία δύο παιχνίδια της για να περάσει, συνεπώς και εμείς θα πάρουμε το ρίσκο της ισοπαλίας στο 3,50 στο αποψινό ματς με τη Γιουνάιτεντ, η οποία επίσης βολεύεται με το Χ.

EASY MEDIANETWORK
Close