«Τσέκο», έφτασε η ώρα...

«Τσέκο», έφτασε η ώρα...

Δεν είναι καθόλου εύκολο, όμως πότε ήταν κάτι εύκολο στην καριέρα του;

Αν η λογική της Ρεντ Μπουλ δεν έκανε την εμφάνισή της την τελευταία στιγμή, τότε, εντελώς παράλογα, φέτος δε θα είχε καν θέση στο γκριντ: τη θέση του στο κόκπιτ της «νεόκοπης» Άστον Μάρτιν την πήρε ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ, την στιγμή που στο άλλο μονοθέσιο βρισκόταν ο γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας, ο Λανς Στρολ, και ήταν αδύνατο να μετακινηθεί από εκεί.

Την έσχατη στιγμή, όμως, ο Σέρχιο Πέρες δέχτηκε το πολυπόθητο τηλεφώνημα από τους «Ταύρους» και αντικατέστησε τον Άλεξ Άλμπον, αναλαμβάνοντας το νο2 στο πλάι του Μαξ Φερστάπεν.

Ο Μεξικανός στον τρίτο πια αγώνα της σεζόν φαίνεται να έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα: όπως έδειξε και στις κατατακτήριες στο Πορτιμάο (όπου και σημείωσε τον 4ο χρόνο), ο Πέρες αισθάνεται πια καλύτερα στο μονοθέσιό του και είναι ικανός να κάνει ζημιές.

Μπορεί οι δύο Μερσέντες να έχουν τον πρώτο λόγο στην Πορτογαλία- άλλωστε βρίσκονται στο 1-2 με Μπότας και Χάμιλτον αντίστοιχα- και ο team-mate του να είναι 3ος, όμως κάτι μας λέει πως ο «Τσέκο» θα βρει τον τρόπο του ν’ ανέβει στο βάθρο την Κυριακή, αφήνοντας εκτός ή τον Βάλτερι ή τον Μαξ.

Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, στην καριέρα του που ο Μεξικανός πήγε κόντρα στις πιθανότητες…

Ποντάρισμα: Σέρχιο Πέρες ν’ ανέβει στο βάθρο στο Πορτιμάο

Απόδοση: 2.80 στην stoiximan

EASY MEDIANETWORK
Close