Κάνει ξανά το θαύμα του ο Μασούρας (4,20)

Τους κάνει ξανά... χουνέρι ο Μασούρας (2.87)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη Φενερμπαχτσέ στο “Καραϊσκάκης” σε ένα ματς που έχει χαρακτήρα τελικού πρόκρισης για τους “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός έχει έξι βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές και η Φενέρ πέντε. Την τελευταία αγωνιστική, οι “ερυθρόλευκοι” παίζουν εκτός έδρας με την Αντβέρπ και οι Τούρκοι φιλοξενούν την κατά πάσα πιθανότητα αδιάφορη Αϊντραχτ.

Οπως γίνεται αντιληπτό, ο Ολυμπιακός με νίκη απόψε κλειδώνει τη δεύτερη θέση, ωστόσο ακόμη και με ισοπαλία συνεχίζει να κρατάει την τύχη της δεύτερης θέσης στα χέρια του. Αυτό σημαίνει ότι μεγαλύτερη ανάγκη για τη νίκη απόψε έχει η Φενέρ, άρα θα πρέπει να πάρει ρίσκα και να βγει μπροστά.

Στο πρώτο ματς το έκανε αλόγιστα και ο Ολυμπιακός την εξέθεσε στο ανοιχτό γήπεδο. Ο Μαρτίνς πάντως είναι ένας τεχνικός που δεν τον πειράζει να έχει την μπάλα ο αντίπαλος και να χτυπάει στην κόντρα, επομένως δεν αποκλείεται να δούμε το ίδιο απόψε και στο Φάληρο.

Προφανώς, στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού δεν υπάρχει καταλληλότερος παίκτης από τον Γιώργο Μασούρα για να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Ο Μασούρας είναι ο πιο φορμαρισμένος Ελληνας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή, εκτελεί με τη μία κι αν βρει χώρο στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση μπορεί να τιμωρήσει τους Τούρκους.

Ο διεθνής άσος ήταν ο “δήμιος” της Φενέρ στο πρώτο παιχνίδι με δύο γκολ, ενώ από δική του προσπάθεια είχε ξεκινήσει και το 1-0 του Τικίνιο. Επίσης, θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όταν άρχισε να πιέζει η Ενωση στο β’ μέρος, καθώς ήταν πίσω στο σκορ, ο Μασούρας έγινε τρομερά επικίνδυνος στην αντεπίθεση, προσπέρασε στο σπριντ τον Αμραμπατ και λίγο έλειψε να σκοράρει.

Το ενδεχόμενο να κάνει ξανά χουνέρι στην αφελή τουρκική άμυνα του Περέιρα ο Μασούρας, δηλαδή να σκοράρει προσφέρεται στο 2,87.

EASY MEDIANETWORK
Close