Το τουρνουά του Μέσι (2,80)

Το τουρνουά του Μέσι (2,80)

Από την αρχή του Κόπα Αμέρικα άπαντες περίμεναν έναν τελικό μεταξύ της Βραζιλίας και την Αργεντινή. Η Σελεσάο έκανε το καθήκον της και λύγισε το Περού στον ημιτελικό. Τα ξημερώματα (04:00) θα πρέπει να κάνει το ίδιο και η Αλμπισελέστε κόντρα στην Κολομβία.

Η Κολομβία έφτασε ως τους «4» χωρίς να εντυπωσιάσει. Στον όμιλο έχασε από Περού και Βραζιλία, ενώ στους «8» απέκλεισε στα πέναλτι την Ουρουγουάη, αφού η κανονική διάρκεια έληξε 0-0, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις.

Στον αντίποδα, η Αργεντινή μετά το 1-1 με τη Χιλή στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση μετράει 4/4 νίκες με τελευταία το 3-0 επί του Ισημερινού στον προημιτελικό.

Απόλυτος πρωταγωνιστής των «Γκαούτσος» και κορυφαίος παίκτης του τουρνουά, ασφαλώς είναι ο Λιονέλ Μέσι με τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ. Ο Λίο κόντρα στο Εκουαδόρ έβγαλε δύο ασίστ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ με απευθείας φάουλ.

Ο Μέσι λογικά θα κάνει τη διαφορά και στον ημιτελικό με την Κολομβία, η οποία ούτως ή άλλως στα τελευταία 10 ματς με την Αργεντινή έχει απολογισμό 1-4-5, μένοντας μάλιστα άσφαιρη επτά φορές! Το κόμπο νίκη της Αργεντινής και γκολ ο Μέσι προσφέρεται στο 2,80 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close