Το στιλ του Βόλου ευνοεί για το 3,75 του ΠΑΟΚ!

Το στιλ του Βόλου ευνοεί για το 3,75 του ΠΑΟΚ!

Η Σούπερ Λιγκ μπορεί να μην είναι θεαματική όπως άλλα πρωταθλήματα, φέτος πάντως υπόσχεται έντονο ανταγωνισμό και μέχρι στιγμής φαίνεται πως η κούρσα του τίτλου θα πάει πολύ μακριά και δεν θα κριθεί πρόωρα όπως συνέβη πέρυσι με τον Ολυμπιακό.

Η δράση λοιπόν επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες και πάμε να δούμε τι μπορούμε να βγάλουμε από την έκτη αγωνιστική. Φυσικά το κυρίαρχο νέο είναι η αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ. Ετσι ξαφνικά, που έλεγε κάποτε και ο Αντώνης Ρέμος, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς άφησε τα Σπάτα και στη θέση του ήρθε με τα βαΐων και κλάδων ο «Γερμανός» Αργύρης Γιαννίκης.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, αποδέχθηκε την πρόκληση να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και ανέλαβε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και δίψα για τίτλους. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιαννίκης τόνισε πως θέλει να συνδυάσει την ουσία και το θέαμα. Το ντεμπούτο του πάντως με τον Ατρόμητο δεν αναμένεται απλή υπόθεση.

Το «αστέρι» είναι στριμωγμένο στα σχοινιά με μόλις δύο βαθμούς σε πέντε ματς και ο Παράσχος αποκλείεται να παίξει ανοιχτά στο ΟΑΚΑ. Οι Περιστεριώτες πιθανότατα θα κατέβουν με πολύ συντηρητική λογική, έχοντας ως στόχο να κρατήσουν το ματς όσο πιο πολύ μπορούν στο 0-0, όπως συνέβη και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του παίζει απέναντι στον Ιωνικό. Οι «πράσινοι» έχουν ξεμείνει στην επίθεσή τους μόνο με τον Καρλίτος, αφού είναι νοκ άουτ Μακέντα και Ιωαννίδης, επομένως το ματς με την ομάδα του Σπανού κρύβει παγίδες. Ο Ιωνικός ξέρει καλά το παιχνίδι πίσω από την μπάλα και στη Λεωφόρο είναι δεδομένο πως θα έχει σε πολύ χαμηλά μέτρα τις γραμμές του. Αν ο Παναθηναϊκός δεν βρει ένα γρήγορο γκολ όπως κόντρα στον Βόλο, τότε το ματς δεν θα ξεκλειδώσει εύκολα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι εξ ορισμού δύσκολη αφού παίζει εκτός έδρας με τον αήττητο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος σε πέντε παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ. Επίσης, ας έχουμε υπόψιν μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι και την κακοκαιρία, διότι το γήπεδο του ΠΑΣ όταν βρέχει συνήθως μοιάζει με πισίνα και όχι με αγωνιστικό χώρο.

Για τον Αρη δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Είναι γνωστό το πρόβλημα στο εύκολο γκολ και το γεγονός ότι ο Καμαρά είχε ταξίδι στην Αφρική για την εθνική του, όπου τραυματίστηκε κιόλας, δεν είναι ενθαρρυντικό νέο. Σε κάθε περίπτωση, η Λαμία δεν είναι ομάδα που θα πέσει αμαχητί κόντρα στους «κίτρινους».

Τι μένει λοιπόν για φινάλε; Μα το «ντέρμπι» κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Βόλο. Η θεσσαλική ομάδα δεν έχει καμία σχέση με τις συνήθειες του ελληνικού πρωταθλήματος. Παίζει σε κάθε ματς ανοιχτά, ρισκάρει, κοιτάζει να έχει την κατοχή και περισσότερο θυμίζει ισπανικό σύλλογο, παρά ελληνική επαρχιακή ομάδα.

Γενικά, ο Βόλος από τους «μικρούς» της Σούπερ Λιγκ είναι η πιο ευχάριστη στο μάτι ομάδα και δικαίως μέχρι στιγμής φιγουράρει στην πρώτη θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια τη θαρραλέα στάση του την πλήρωσε ακριβά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου δέχθηκε πέντε γκολ. Δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί και κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον τρόπο που αγωνίζεται, διότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους.

Κυρίως όμως, έχει πλέον σε καυτή φόρμα τον Κάρολ Σβιντέρσκι. Ο Πολωνός στράικερ σκόραρε κόντρα στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ πριν τη διακοπή και εν συνεχεία πέτυχε δύο γκολ με την εθνική του, ένα απέναντι στο Σαν Μαρίνο και το νικητήριο στο κομβικό ματς με την Αλβανία.

Κατά τη γνώμη μας ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να προσφέρεται φαβορί για να πετύχει τα περισσότερα γκολ της 6ης αγωνιστικής, επομένως στο 3,75 της Stoiximan μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

EASY MEDIANETWORK
Close