Το πρώτο βήμα μέσα στον καύσωνα (2,02)

Το πρώτο βήμα μέσα στον καύσωνα (2,02)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Καραϊσκάκης» τη Λουντογκόρετς στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών ξεπέρασαν το εμπόδιο της Νέφτσι στον προηγούμενο γύρο κερδίζοντας και τα δύο παιχνίδια με 1-0.

Η Λουντογκόρετς απέκλεισε αρκετά δύσκολα τη σλοβενική Μούρα. Το πρώτο παιχνίδι έληξε 0-0, ωστόσο στο Ράζγκραντ οι πρωταθλητές Βουλγαρίας επικράτησαν με 3-1 χάρη σε γκολ στο 82ο και στο 90ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός με τον Μαρτίνς έχει χτίσει εξαιρετική παράδοση στα προκριματικά. Είναι σοβαρός, συμπαγής και μετράει επτά σερί προκρίσεις αν συμπεριλάβουμε και τις δύο στο Γιουρόπα Λιγκ, την πρώτη χρονιά του Πορτογάλου.

Σε δέκα αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μαρτίνς στον πάγκο, ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό 8-2-0 με γκολ 17-1! Από αυτά τα δέκα ματς, μόνο τα δύο πήγαν στο over 3,5, το 4-0 επί της Βικτώρια Πλζεν και το 4-0 επί της Κράσνονταρ.

Κόντρα στη Λουντογκόρετς πάντως δύσκολα θα δούμε υψηλό σκορ, δεδομένου ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί υπό συνθήκες καύσωνα, κάτι φυσικά που δεν ευνοεί τον υψηλό ρυθμό. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, επομένως το πιθανότερο είναι πως θα δούμε προσεκτική προσέγγιση και όχι μεγάλα ρίσκα.

Ο Ολυμπιακός βέβαια υπολογίζει σε σημαντικές επιστροφές συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα και μπροστά στο κοινό του θα έχει την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς. Ο άσος προσφέρεται στο 1,55, ωστόσο σε κόμπο με το under 3,5 ανεβαίνει στο 2,02 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close