Το παίρνει πάνω του ο Νεϊμάρ (2,40)

Το παίρνει πάνω του ο Νεϊμάρ (2,40)

Η Βραζιλία είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, αφού πέρα από το πιο ποιοτικό ρόστερ στο τουρνουά είναι και οικοδέσποινα. Η Σελεσάο προκρίθηκε στα ημιτελικά κερδίζοντας 1-0 τη Χιλή, παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 48’, λόγω της αποβολής του Ζεσούς.

Η ομάδα του Τίτε αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο και κόντρα στου Περού, το οποίο ετοιμάζεται να… παρκάρει λεωφορείο μπροστά από την εστία του μπας και οδηγήσει τον ημιτελικό (02:00) στα πέναλτι (δεν προβλέπεται παράταση σε ενδεχόμενο ισοπαλίας).

Πιθανότερος λύτης του γόρδιου δεσμού για τους Βραζιλιάνους φαντάζει ο Νεϊμάρ. Ο 29χρονος άσος της Παρί στα τελευταία δύο ματς της Σελεσάο με το Περού, σημείωσε συνολικά τέσσερα γκολ. Ένα στο 4-0 της 17ης Ιουνίου για τους ομίλους του Κόπα Αμέρικα και χατ τρικ στο 4-2, τον Οκτώβριο του 2020 μέσα

Στα τελευταία 18 μεταξύ τους ματς, η Βραζιλία μετράει 13 νίκες, εκ των οποίων οι 10 με λευκό παθητικό. Με δεδομένο λοιπόν ότι το Περού θα παίξει φουλ αμυντικά, μοιάζει απόλυτα εφικτό ο Νεϊμάρ να σημειώσει περισσότερα γκολ από όλο το Περού στο συγκεκριμένο ματς, σε απόδοση 2,40 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close