Το Λονδίνο μαθαίνει απόψε τον επόμενο τεχνικό της Αρσεναλ (2,20)!

Το Λονδίνο μαθαίνει απόψε τον επόμενο τεχνικό της Αρσεναλ (2,20)!

Ωραίο λονδρέζικο ντερμπάκι απόψε στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Αρσεναλ και την Κρίσταλ Πάλας. Προφανώς όλα τα φώτα θε πέσουν πάνω στον Πατρίκ Βιεϊρά, τον ζωντανό θρύλο των “κανονιέρηδων”, που κάθεται στον πάγκο της Πάλας και αρχίζει σταδιακά να δείχνει καλά σημάδια ως τεχνικός.

Και διερωτώμαστε εδώ στο OutsidersBet: Υπάρχει καλύτερο παιχνίδι για να “φωνάξει” ο Βιεϊρά στα “κανόνια” ότι “εγώ είμαι ο επόμενος προπονητής της Αρσεναλ”; Σκεφτείτε τι θα νιώσει το κοινό των “κανονιέρηδων” και κυρίως τι συνειρμούς θα κάνει βλέποντας τον αγαπημένο του Πατρίκ να φεύγει νικητής από το Εμιρατς με άλλη Λονδρέζα. Γιατί, οκ καλός και ο Μικέλ Αρτέτα, αλλά τι είχε επιδείξει ο Ισπανός πριν αναλάβει την Αρσεναλ πέρα του ότι ήταν βοηθός του Πεπ;

Και εντάξει παίκτη μου, θα μου πεις δικαίως ότι η Αρσεναλ κάπως σουλουπώθηκε στα τελευταία ματς, μάζεψε 10 ποντάκια, αλλά στο 0-0 με την Μπράιτον ήταν επιεικώς μέτρια. Από την άλλη η Πάλας δεν είναι κανένα σύνολο της σειράς. Η τριάδα μπροστά Αγιού, Εντουάρ, Ζαχά είναι μια χαρά για να κάνει τη ζημιά. Στις έξι προηγούμενες αγωνιστικές έχασε μόνο από τη Λίβερπουλ, ενώ τις τρεις τελευταίες σεζόν στο Εμιρατς έφερε δύο ισοπαλίες (0-0, 2-2) και μία νίκη (3-2).

Οποιος αντέχει παίρνει το διπλό σε τιμές άνω του 5,50, αλλά και το Χ2 στο 2,20 της Stoiximan είναι μια χαρά για να στείλει το μήνυμα που θέλει ο Βιεϊρά.

EASY MEDIANETWORK
Close