Το έχουν και οι δύο το γκολ (2,15)

Το έχουν και οι δύο το γκολ (2,15)

Πρεμιέρα απόψε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τα ραντάρ μας έπιασαν το παιχνίδι της Λεβερκούζεν με τη Φερεντσβάρος.

Οι «ασπιρίνες» έχουν για παιχνιδάκι τους ομίλους της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Η Μπάγερ προκρίθηκε και στις τέσσερις προηγούμενες συμμετοχές της στη νοκ άουτ φάση, ενώ πέρυσι ήταν απολαυστική σημειώνοντας 21 γκολ στα έξι παιχνίδια του ομίλου.

Η Λεβερκούζεν διαχρονικά φημίζεται για την επιθετικότητά της και ειδικά φέτος είναι εξαιρετική από τη μέση και μπροστά, κάτι άλλωστε που μαρτυρούν και τα 12 γκολ της στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα.

Η Φερεντσβάρος θεωρείται το αουτσάιντερ του γκρουπ, ωστόσο έχει κάνει θεαματικά βήματα προόδου την τελευταία διετία. Πρόπερσι έπαιξε ξανά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ πέρυσι συμμετείχε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρωταθλητές Ουγγαρίας έχουν στον πάγκο τους, τον αυστριακό Πέτερ Στέγκερ, που έχει δουλέψει σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα και γνωρίζει καλά το γερμανικό ποδόσφαιρο, επομένως με την επιστροφή του στη Γερμανία, σίγουρα θα θελήσει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Οι Μαγυάροι σε 12 επίσημα ματς φέτος έμειναν άσφαιροι μόλις μία φορά και σίγουρα έχουν τη δυνατότητα να βρουν ένα γκολ και κόντρα στη Λεβερκούζεν, η οποία αν χρειαστεί θα βάλει και δύο και τρία για να κερδίσει. Το G/G παίζει σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,05-2,10, ωστόσο στην Bwin έχει ξεφύγει αρκετά, στο 2,15.

EASY MEDIANETWORK
Close