Το ‘χει ξανακάνει μέσα στο Καραϊσκάκη ο Κουλούρης

Το ‘χει ξανακάνει μέσα στο Καραϊσκάκη ο Κουλούρης

Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει με το δεξί στη μάχη της Superleague παίκτη μου και γι’ αυτό ο Μαρτίνς προετοιμάζει την ομάδα του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο με τη σοβαρότητα που θα το έκανε αν επρόκειτο για ευρωπαϊκό ματς. Οι Πειραιώτες είναι ασφαλώς το μεγάλο φαβορί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, όμως αυτό ουδόλως μας απασχολεί στοιχηματικά.

Εμείς ως outsidersbet εστιάζουμε στις εκπλήξεις και τις στοιχηματικές ευκαιρίες και μια τέτοια εντοπίσαμε και στο συγκεκριμένο ματς. Ο Ατρόμητος κατεβαίνει στο Καραϊσκάκη δίχως άγχος, με την προσθήκη του Κυριάκου Παπαδόπουλου να δίνει σιγουριά και αυτοπεποίθηση στους Περιστεριώτες και με ένα όπλο μπροστά ικανό να κάνει τη ζημιά.

Ο Ευθύμης Κουλούρης επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και θέλει να ξανακάνει ό,τι και το 2019 όταν είχε παγώσει το Καραϊσκάκη με ένα άψογο πλασέ.

Ο Έλληνας επιθετικός επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλοντας να δώσει απαντήσεις (πρώτα στον εαυτό του) και να ξανακερδίσει φανέλα βασικού στην Εθνική. Έχει το κίνητρο, έχει τις ικανότητες και μια ομάδα που παίζει με τέτοιο τρόπο ώστε να αξιοποιήσει το παιχνίδι του. Απόψε μπορεί να δώσει τα πρώτα διαπιστευτήρια και η απόδοση του να πετύχει 1 γκολ (8,00 στο Stoiximan) ασφαλώς δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους.

EASY MEDIANETWORK
Close