Το 2,25 των απουσιών της Χέρτα

Το 2,25 των απουσιών της Χέρτα

Επειδή είμαστε Ντόρτμουντ εξ’ απ’ ανέκαθεν, που λένε και οι γραμματιζούμενοι, δεν έχουμε στενοχωρηθεί καθόλου από το φετινό δράμα της Σάλκε (για την ακρίβεια… κρυφογελάμε κιόλας), αν και η αλήθεια είναι ότι παρουσία του Δημήτρη Γραμμόζη έγινε λίγο πιο συμπαθής. Πιο αποτελεσματική πάντως δεν έγινε, 1-1-6 ο απολογισμός στα οχτώ παιχνίδια με τον Έλληνα τεχνικό και 2-7-22 φέτος για τους άλλοτε κραταιούς «βασιλικούς μπλε», που έγιναν φέτος συνώνυμο της παροιμιώδους αποτυχίας.

Στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια η Σάλκε θέλει να περισώσει οτιδήποτε μπορεί να περισωθεί σε επίπεδο αξιοπρέπειας, αρχής γενομένης από το σημερινό με τη Χέρτα (19:00), που όμως έχει πολύ ισχυρότερο κίνητρο. Οι Βερολινέζοι είναι στις παρυφές της διακεκαυμένης ζώνης και «καίγονται» για βαθμούς παραμονής, οφείλοντας να νικήσουν σήμερα την ομάδα που έχουν νικήσει οι πάντες (πιθανότατα ακόμα και οι πιτσιρικάδες του συλλόγου στα προπονητικά διπλά).

Η Χέρτα «τρέχει» σερί 2-4-0, κόλλησε όμως στο 0-0 με την Μπίλεφελντ στο τελευταίο και έχει δύο βαρβάτες απουσίες για το σημερινό ματς, που επιπλέον θα είναι το 4ο σε 10 ημέρες. Πρόκειται για τον ηγετικό μεσοεπιθετικό Κούνια (27/7, 6 ασίστ) και τον κορυφαίο φορ Κόρδοβα (21/7). Στα 10 φετινά παιχνίδια που έχει απουσιάσει ο τελευταίος η Χέρτα έχει κάνει μόνο μία νίκη (1-4-5) και έχει πετύχει μόλις εννιά γκολ. Βέβαια, τώρα παίζει – είπαμε – με τη χειρότερη και δεν μας πάει καρδιά να γίνουμε «καμικάζι», κοντράροντας το φτωχό διπλό.

To under όμως, του 2,25 στο Stoiximan, δεν έχουμε κανένα λόγο να μην το λιμπιστούμε. Με την καταπόνηση και τις απουσίες που έχει στην επίθεση η Χέρτα, η πιθανότητα μιας «επαγγελματικού τύπου» εμφάνισης της μάλλον πληρώνει περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε.

Έχεις under-α λοιπόν;

EASY MEDIANETWORK
Close