Το 20,00 από τη Super League 2 που πρέπει να έχεις υπόψιν σου!

Το 20,00 από τη Super League 2 που πρέπει να έχεις υπόψιν σου!

Εστω και με την… καθιερωμένη πλέον δίμηνη καθυστέρηση το πρωτάθλημα της Super League 2 αναμένεται να ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή ορίστηκαν κανονικά οι αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής.

Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα με πολλές ιδιαιτερότητες. Πρώτον λαμβάνουν μέρος 32 ομάδες, δεύτερον είναι χωρισμένο σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια (Βορράς-Νότος) και ασφαλώς έχουμε την πρωτοτυπία φέτος να συμμετέχουν και οι τέσσερις Β’ ομάδες των μεγάλων συλλόγων (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ).

Υπενθυμίζεται ότι από κάθε όμιλο θα αναδειχθεί ένας πρωταθλητής και κατόπιν οι δύο τους θα παίξουν μπαράζ για την απευθείας άνοδο στη Super League 1. Εν ολίγοις, 28 ομάδες (βγάζουμε έξω τις Β’ που δεν έχουν δικαίωμα ανόδου), ρίχνονται στη μάχη για μόνο ένα απευθείας εισιτήριο ανόδου.

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν αρχίσει να βγάζουν αποδόσεις για τους δύο ομίλους. Στον Β’ όμιλο ο Λεβαδειακός θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά σε απόδοση 1,45. Στον Α’ τα πράγματα μοιάζουν πιο περίπλοκα, αφού πρώτο φαβορί δίνεται η Ξάνθη στο 2,00 και δεύτερο η ΑΕΛ στο 3,25.

Εμείς βέβαια, όπως ξέρετε, αφήνουμε στην άκρη τα φαβορί και ασχολούμαστε μόνο με αουτσάιντερ. Καλό λοιπόν θα είναι στον Α’ όμιλο να έχετε υπόψιν σας τον ΠΑΟΚ Β’. Οι πιτσιρικάδες του Δικεφάλου του Βορρά είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα στις μικρές ηλικίες εδώ και τέσσερα χρόνια. Για την ακρίβεια αναδείχθηκαν πρωταθλητές το 2018, το 2019, το 2020 και το 2021 στο πρωτάθλημα της Super League 1 Κ19!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ Β’ να μην έχει δικαίωμα ανόδου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να κάνει πρωταθληματική πορεία. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον πάγκο βρίσκεται ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος μετά την… υποβάθμισή του από την πρώτη ομάδα, σίγουρα έχει πολύ μεγάλο κίνητρο να δείξει τι αξίζει στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Σημειώνεται ότι στο τελευταίο του φιλικό ο ΠΑΟΚ Β’, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, έφτιαξε αρκετές φάσεις και κέρδισε άνετα με 2-0 τη Βέροια, η οποία θεωρείται τέταρτο φαβορί από τους μπουκ για την πρωτιά στον Α’ όμιλο. Με δεδομένο μάλιστα ότι οι Β’ ομάδες μπορούν να χρησιμοποιούν και παίκτες από την πρώτη ομάδα, όπως για παράδειγμα ο Κούτσιας και ο Λύρατζης, ο ΠΑΟΚ Β’ αναμένεται απόλυτα ανταγωνιστικός σε αυτό νέο πείραμα που επιχειρείται στη Super League 2.

Αυτήν την στιγμή ο ΠΑΟΚ Β’ προσφέρεται στο 20,00 (!) για να αναδειχθεί πρωταθλητής του Α’ ομίλου, κάτι που σημαίνει ότι αν κάνει μία γερή εκκίνηση –κάτι πολύ πιθανό- θα έχουμε άμεσα κέρδος διότι η απόδοσή του εκ των πραγμάτων θα υποχωρήσει.

EASY MEDIANETWORK
Close