Την κέρδισε 3-0 και τη δίνουν αουτσάιντερ (2,20)

Την κέρδισε 3-0 και τη δίνουν αουτσάιντερ (2,20)

Το πρωί της Πέμπτης (07:00) η Βραζιλία κοντράρεται με τη Ρωσία στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά στο βόλεϊ ανδρών. Το ίδιο ζευγάρι ήταν ο ημιτελικός και στους Ολυμπιακούς του Ρίο, όταν οι οικοδεσπότες είχαν κερδίσει με 3-0 σετ τους Ρώσους και μετέπειτα κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Η Βραζιλία έφτασε ως τα ημιτελικά με ρεκόρ 5-1 και οχτώ χαμένα σετ. Στον προημιτελικό κέρδισε την Ιαπωνία με 3-0. Με ρεκόρ 5-1 βρίσκεται στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες και η Ρωσία, έχοντας χάσει μόνο πέντε σετ. Στους «8» η ρωσική ομάδα κέρδισε με 3-0 τον Καναδά.

Η Σελεσάο θεωρείται το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού και στο Τόκυο, ωστόσο την περασμένη Πέμπτη, όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον όμιλο, η Ρωσία έκανε επίδειξη δύναμης κερδίζοντας με 3-0 σετ.

Οι Ρώσοι έχουν τρομακτικό μέγεθος ως ομάδα και σκέπασαν πραγματικά τον ουρανό στους Βραζιλιάνους με το μπλοκ τους. Είναι χαρακτηριστικό πως με εξαίρεση τον λίμπερο Βαλεντίν Γκολούμπεφ, στο ρόστερ της Ρωσίας δεν υπάρχει παίκτης με ύψος κάτω από 1,97μ.

Παρότι λοιπόν πριν επτά μέρες η Ρωσία είχε κερδίσει δια περιπάτου τη Βραζιλία, οι μπουκ εξακολουθούν να τη δίνουν αουτσάιντερ. Στο 2,20 στη Stoiximan να κερδίσει η Ρωσία και να πάρει ρεβάνς για την ήττα της από τη Βραζιλία το 2016 στο Ρίο.

EASY MEDIANETWORK
Close