Τι βλέπουν οι στοιχηματικές: Τόσο δίνει η εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού στα Play offs

Τι βλέπουν οι στοιχηματικές: Τόσο δίνει η εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού στα Play offs

Επιστροφή στη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο φίλοι μου, με τα δύο μεγάλα ντέρμπι σε Τούμπα και Καραϊσκάκη να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Superleague. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ οδηγούν την κούρσα και πηγαίνουν σταθερά χέρι-χέρι, αλλά δεν αποκλείεται αυτή η αγωνιστική να φέρει τα πάνω κάτω. Με ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ και νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, οι Ερυθρόλευκοι θα ξαναμπούν γερά στο κόλπο του τίτλου.

Καθώς μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία, αφού ολοκληρώνεται και ο πρώτος γύρος των πλέι οφ, έχει ενδιαφέρον να ρίξουμε μία ματιά στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται στη Superleague.

Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να κρατήσει αλώβητη την έδρα του στα τρία ματς που απομένουν να δώσει; Οι Πράσινοι έρχονται από την πειστική φετινή τους εμφάνιση σε ντέρμπι, με το 2-0 επί του Ολυμπιακού, ενώ δύο εβδομάδες πριν είχαν υποπέσει σε γκέλα ολκής στη Λεωφόρο με τον Βόλο.

Τρία ματς απομένει να δώσουν ακόμα μπροστά στο κοινό τους οι Πράσινοι. Σε τρεις αγωνιστικές υποδέχονται την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι που πιθανόν να κρίνει και τη μάχη του τίτλου, στο… καπάκι φιλοξενούν την ΑΕΚ και την τελευταία αγωνιστική παίζουν με τον Άρη, που πιθανότατα θα είναι αδιάφορος βαθμολογικά.

Στην κανονική διάρκεια η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έκλεισε με μόλις μία ήττα εντός έδρας, πλην όμως με το βαρύ 0-3 από τον ΠΑΟΚ. Από τότε βέβαια πέρασε καιρός. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και η αυτοπεποίθησή του βρίσκεται στο ζενίθ. Την ίδια στιγμή ο Δικέφαλος παρουσιάζει μεγάλα σκαμπανεβάσματα κι ουσιαστικά έχει βγει νοκ άουτ από τη μάχη του τίτλου.

Έχει ενδιαφέρον πάντως ότι οι μπουκ θεωρούν αρκετά πιθανή μία ήττα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο στα πλέι οφ. Συγκεκριμένα την προσφέρουν σε απόδοση 1,65 ενώ το να κρατήσουν αλώβητη τη Λεωφόρο προσφέρεται στο 2,15.

Άποψή μας; Ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα καταφέρει να κρατήσει το αήττητο της έδρας της στο μίνι πρωτάθλημα. Και βάσει απόδοσης, η αλήθεια είναι πως η αξία εκεί βρίσκεται…

EASY MEDIANETWORK
Close