Θέλει να τους στήσει στη... γωνία (2,05)

Θέλει να τους στήσει στη... γωνία (2,05)

Με την εικόνα που έχουν οι Δανοί έως τώρα στη διοργάνωση έχουν κερδίσει με το σπαθί τους την ανάδειξη τους σε καθαρό φαβορί (του 1,85) στο πρώτο νοκ-άουτ του φετινού Euro, κόντρα στην Ουαλία.

Το 1,85 όμως δεν είναι τιμή για το outsidersbet, αφήστε που παρά την κυριαρχία τους στα δύο πρώτα παιχνίδια τους στον όμιλο οι Δανοί δεν πήραν πόντο και δεν θα εκπλαγεί κανείς αν τελικά, σε έναν αγώνα do or die, υπερισχύσει η σκοπιμότητα του outsider.

Ας δούμε όμως τι έχει προκύψει σε επίπεδο κόρνερ από τον (εκ διαμέτρου) αντίθετο τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι δύο ομάδες. Οι Δανοί στα τρία παιχνίδια του ομίλου κέρδισαν 18 κόρνερ και παραχώρησαν μόλις 5 (τα 4 στο Βέλγιο), ενώ η Ουαλία ήταν η πιο… δοτική ομάδα σε κόρνερ απ’ όλες τις υπόλοιπες του τουρνουά.

Παραχώρησε 12 στην Ελβετία, 10 στην Τουρκία και 7 στην Ιταλία – το σύνολο 29 – ενώ κέρδισε 17 κόρνερ λιγότερα.

Δεν τίθεται θέμα ότι οι Δανοί θα είναι αυτοί που θα έχουν την κατοχή της μπάλας, τουλάχιστον έως ότου ανοίξουν το σκορ. Δεν είναι ωστόσο βέβαιο ούτε ότι θα προηγηθούν αυτοί, ούτε ότι θα ταμπουρωθούν εάν το καταφέρουν. Το αγωνιστικό δείγμα που έχουμε έως τώρα είναι ότι θα συνεχίζουν να παίζουν μπάλα, όπως έκαναν άλλωστε με τη Ρωσία την οποία διέλυσαν με 4-1.

Άλλωστε και μια καλή κόντρα επίθεση έχει μια χαρά πιθανότητες να καταλήξει σε κόρνερ, όσο και μια πλαγιοκόπηση σε σετ παιχνίδι.

Επιλογή το να έχει η Δανία τουλάχιστον τρία κόρνερ παραπάνω (-2,5 χάντικαπ) στο γεμάτο 2,05 του Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close