Θα... τραβήξει πολύ η ισπανο-γαλλική μάχη (3,30)

Θα... τραβήξει πολύ η ισπανο-γαλλική μάχη (3,30)

Ματσάρα έχει αδέρφια σήμερα στας Ευρώπας, με την Ισπανία και τη Γαλλία να διεκδικούν τον τίτλο του Nations League. Να, σιγά τα ωά Ουρουγουανέ θα μας πεις, αλλά διάολε, τίτλος είναι κι αυτός, ψυχούλα έχει. Αμφότερες έχουν δείξει ότι δεν το παίρνουν αδιάφορα και θα τα δώσουν όλα για το τρόπαιο.

Η προσπάθεια των “τρικολόρ” άλλωστε στον ημιτελικό με το Βέλγιο, όπου έκαναν μία επική ανατροπή στην επανάληψη, δείχνει από μόνη της την επιθυμία τους να διακριθούν, για να κλείσουν τις πληγές του Euro.

Απέναντί τους μία Ισπανία που βρίσκεται σε συνεχή προσπάθεια ανανέωσης, με τον Λουίς Ενρίκε να εμφανίζει διαρκώς νέα φυντανάκια που περιμένουμε ότι θα λάμψουν τα επόμενα χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μετά τον Πέδρι, είδαμε εκείνον τον δαιμόνιο 17χρονο, τον Γκάβι.

Οι πρωταθλητές κόσμου έχουν σαφώς τη δεδομένη στιγμή ένα πιο “βαρύ” ρόστερ εξ ου και προβάλουν ως φαβορί, ωστόσο επουδενί δεν μπορεί να υποτιμηθεί η “ρόχα” που παίζει πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο, έχει φρέσκο αίμα κι επιπλέον θα είναι με μία μέρα περισσότερη ξεκούραση.

Το παιχνίδι αναμένεται εξαιρετικά αμφίρροπο φίλοι μου, σε τέτοιο σημείο που βλέπω να τραβάει μέχρι τα… μεσάνυχτα, κοινώς πάμε για παράταση και βλέπουμε. Στο 3,30 το «Χ»ιναράκι το βλέπουμε ξερολούκουμο.

EASY MEDIANETWORK
Close