Θα περιμένει έναν χρόνο ακόμα (2,95)

Θα περιμένει έναν χρόνο ακόμα (2,95)

Αρκετοί ασφαλώς θα γνωρίζετε τη σειρά του Netflix που αφορούσε στην ιστορική Σάντερλαντ. Το «Sunderland till I die» πραγματεύτηκε την αργή και σταθερή πτώση της Σάντερλαντ αμέσως μετά τον υποβιβασμό της στην Championship και κατόπιν στη League One, καθώς και την προσπάθεια επιστροφής της στη 2η κατηγορία του αγγλικού πανοράματος.

Στη σεζόν 2018/2019 ήταν η Τσάρλτον που της στέρησε την άνοδο στην Championship, νικώντας τη Σάντερλαντ στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου (2-1) ενώ πέρυσι ο κορονοϊός ολοκλήρωσε πρόωρα το πρωτάθλημα (34 αγωνιστικές), με τη Σάντερλαντ να μένει στην όγδοη θέση.

Και φέτος οι εφιάλτες δείχνουν να… ξαναγυρίζουν, καθώς οι Black Cats, που έχουν εμπλακεί ξανά στη διαδικασία των πλέι-οφ, έχασαν στον πρώτο ημιτελικό από τη Λίνκολν με 2-0. Στην αποψινή ρεβάνς (17:30) η ομάδα του Λι Τζόνσον θα πρέπει να επικρατήσει τουλάχιστον με δύο γκολ διαφορά, προκειμένου να στείλει το ματς στην παράταση, όμως εγώ βλέπω άλλο… σενάριο.

Η σκληροτράχηλη Λίνκολν φέτος έκανε εξαιρετική πορεία και ειδικά στα εκτός έδρας ματς ήταν αποτελεσματικότατη, με 13 νίκες σε 23 ματς (13-6-4). Το «Stadium of Light» θα έχει την παρουσία 10.000 θεατών και δεν αποκλείεται να μεταφέρει γκρίνια και απογοήτευση στη γηπεδούχο Σάντερλαντ, στην προσπάθεια ανατροπής του 2-0 του πρώτου αγώνα.

Και έτσι μια καλή αντεπίθεση μπορεί να βγει για την Λίνκολν, γκολ, 0-1 και η Σάντερλαντ στο καναβάτσο. Πιστεύω ότι η Σάντερλαντ θα χρειαστεί να περιμένει έναν χρόνο ακόμα για να επιστρέψει στην Championship και παίρνω το αουτσάιντερ διπλό της Λίνκολν, με την κάλυψη στην ισοπαλία, στο 2,95 του 2 DNB στο Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close