Τελικός Eurovision: Νικήτρια στις καρδιές και τις τσέπες μας η Κύπρος (4,00)

Τελικός Eurovision: Νικήτρια στις καρδιές και τις τσέπες μας η Κύπρος (4,00)

Ο τέλειος άνδρας, ο άνδρας ο σωστός, ο πρόστυχος, ο έξυπνος, ο γοητευτικός στο δίλημμα τελικός Κυπέλλου ή Eurovision απαντάει δίχως δεύτερη σκέψη: Eurovisionάρα φυσικά και τα μυαλά στα κάγκελα. Η ιεροτελεστία απαιτεί πίτσα, Μπόκοτα (πού ‘ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια) και μια στοιχηματική πενιά για να έχει ενδιαφέρον η θέαση, όσο τα αυτιά μας θα δοκιμάζονται όπως ο Γκαλίνοβιτς στο Καμπ Νου στο 5-1 της Μπαρτσελόνα.

Αν έχετε ακούσει τα άσματα που οι μπούκηδες δίνουν φαβορί σίγουρα θα αρχίσετε να κλαίτε όπως η Ρούλα Βροχοπούλου όταν την παράτησε ο Φραν. Μιλάμε παίκτες μου ότι δεν ακούγονται ούτε με 7 πακέτα Ντελόρ και 3 ΕΣΠΑ δώρο. Αντίθετα το τραγούδι της Κύπρου ξεχωρίζει σαν τη μύγα μεσ’ το γάλα. Νταξ, για τη σκηνική παρουσία της Τσαγκρινού δεν το συζητάμε.

Τη βλέπει ο Τζόλε και του φυτρώνει μαλλί πιο φουντωτό και απ’ του Φουρθιώτη. Δεν είναι μόνο η σκηνική παρουσία όμως. Το κομμάτι για τα δεδομένα της Eurovision είναι εξαιρετικό και η χορογραφία πραγματική υπερπαραγωγή. Στο κανάλι της Eurovision στο Youtube έχει ήδη 3,5 εκατομμύρια θεάσεις και χιλιάδες αποθεωτικά σχόλια. Που σημαίνει ότι οι eurofans το εγκρίνουν και με το παραπάνω.

Η Κύπρος που το 2018 πήρε τη 2η θέση με τη Φουρέιρα με ένα κομμάτι εμφανώς χειρότερο από το τωρινό μπορεί να κάνει την έκπληξη. Γι’ αυτό το δικό μας δωδεκάρι πηγαίνει στο 4,00 του Stoiximan και την επιλογή να μπει η Κύπρος στην πρώτη πεντάδα. 

Κυκλώνουμε επίσης άλλα 2 value σημεία, (Ιταλία τριάδα, Κύπρος και Ισλανδία στη δεκάδα με απόδοση 3,00) και ετοιμάζουμε από τώρα τις δικαιολογίες για την παράγκα που αδίκησε για άλλη μια χρονιά την Ελλαδάρα μας.

EASY MEDIANETWORK
Close