Τα δίνει όλα το Περού για την πεντάδα (3.40)

Τα δίνει όλα το Περού για την πεντάδα (3.40)

Δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές του Οκτωβρίου στα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής απόψε και στο Βολιβία – Περού το σετ δεν μας τα λέει καλά…

Η Βολιβία είναι προτελευταία στον όμιλο με ρεκόρ 1-3-6 και σε απόσταση οχτώ βαθμών από την 5η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Εν ολίγοις δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ, ωστόσο δίνεται φαβορί αποκλειστικά λόγω του υψόμετρου στη Λα Παζ.

Αντίθετα, το Περού έχει 11 βαθμούς, είναι στο -3 από την 5η Κολομβία και κάνει μεγάλη προσπάθεια να καλύψει το χάντικαπ από το κακό ξεκίνημα που είχε στα προκριματικά. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία πέντε ματς του ομίλου έχει ρεκόρ 3-1-1, χάνοντας μόνο από τη Βραζιλία εκτός έδρας.

Πριν τρεις μέρες το Περού έκανε μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Χιλής. Αντίθετα, η Βολιβία ήταν απογοητευτική στον Ισημερινό και έχασε 3-0 με το σκορ να διαμορφώνεται μέχρι το 19’! Οι Βολιβιανοί συμπλήρωσαν έτσι εννιά επίσημα ματς χωρίς νίκη (0-2-7).

Το Περού έχει πιο ισχυρό κίνητρο, υπερέχει ποιοτικά και διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Βολιβία, όντας αήττητο εναντίον της εννιά σερί αγώνες (5-4-0). Για την ακρίβεια έχει να χάσει από τη Βολιβία 13 ολόκληρα χρόνια. Με αυτά τα δεδομένα και έχοντας υπόψιν μας ότι την επόμενη αγωνιστική το Περού έχει πολύ πιο δύσκολο ματς εκτός έδρας με την Αργεντινή, το διπλό στο 3,40 της Bet365 αξίζει το ρίσκο.

EASY MEDIANETWORK
Close