Τα δίνει όλα για το πλεονέκτημα έδρας η Σκωτία (2,37)

Τα δίνει όλα για το πλεονέκτημα έδρας η Σκωτία (2,37)

Η Σκωτία υποδέχεται στη Γλασκώβη τη Δανία για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ. Το ματς θεωρητικά είναι αδιάφορο, καθώς η Δανία είναι σίγουρα πρώτη και η Σκωτία έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ του Μαρτίου.

Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Η Σκωτία ναι μεν κλείδωσε τη συμμετοχή της στα μπαράζ με τη νίκη της επί της Μολδαβίας πριν τρεις ημέρες με 2-0, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται ανάμεσα στις έξι καλύτερες δεύτερες των δέκα ομίλων για να παίξει με πλεονέκτημα έδρας τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με το φορμάτ της UEFA, οι έξι καλύτερες δεύτερες ομάδες των προκριματικών ομίλων θα δώσουν εντός έδρας τον ημιτελικό στα μπαράζ του Μαρτίου, επομένως για τους Σκωτσέζους έχει μεγάλη σημασία να κερδίσουν απόψε την πρώτη Δανία.

Και η Δανία έχει κίνητρο, αφού θέλει για πρώτη φορά στην ιστορία της να ολοκληρώσει έναν προκριματικό όμιλο Μουντιάλ με 10/10 νίκες, ωστόσο αυτό των Σκωτσέζων είναι σαφώς πιο ισχυρό.

Η Σκωτία αυτή τη στιγμή έχει 14 βαθμούς (αφαιρούνται οι 6 με την ουραγό του ομίλου Μολδαβία) και είναι έβδομη ανάμεσα στις δέκα δεύτερες των ομίλων, ισοβαθμώντας με την Ουαλία, που κλείνει τις υποχρεώσεις της εντός έδρας με το Βέλγιο και την Πολωνία που παίζει εντός έδρας με την Ουγγαρία.

Για να μπει στην καλύτερη εξάδα η Σκωτία, είτε πρέπει να φέρει ισοπαλία με τη Δανία και παράλληλα να χάσει μία από τις Ουαλία ή Πολωνία, είτε απλά να κερδίσει τους Δανούς. Σε κάθε περίπτωση, οι Σκωτσέζοι αναμένεται να κυνηγήσουν ζεστά το παιχνίδι και με τον άσο στο 3,82 της Stoiximan ασφαλώς το ρίσκο αξίζει. Με μεγαλύτερη ασφάλεια παίζεται και το dnb στο 2,37.

EASY MEDIANETWORK
Close