Στο 5,40 με 4 γκολ σε έξι αγωνιστικές!

Στο 5,40 με 4 γκολ σε έξι αγωνιστικές!

Σε κρητικούς ρυθμούς θα χορέψουμε σήμερα φίλοι μου κι ο Ουρουγουανός λέει να ρίξει έναν… πεντοζάλη για χάρη του Χουάν του Νέιρα. Ναι, του παλικαριού από την Αργεντινή, ο οποίος και φέτος είναι από τους πιο κομβικούς παίκτες του ΟΦΗ.

Οι “ασπρόμαυροι” φιλοξενούν σήμερα τη Λαμία και θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν το σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο, πρώτη φετινή νίκη τους, με ένα δεύτερο διαδοχικό τρίποντο. Οι Φθιώτες βέβαια δεν είναι εύκολος αντίπαλος, έχουν κοντράρει στα ίσια φέτος Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη, αλλά πληγώνονται από την άμυνά τους.

Όπως και να ‘χει πάντως παίκτη μου, στο Ηράκλειο σήμερα περιμένω πολύ ωραίο ματσάκι, δίνω το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά η λογική λέει πως θα χορτάσει το μάτι μας και μπαλίτσα στο “Γεντί Κουλέ”. Η Λαμία αν κι πίσω έχει τα θέματά της, βγάζει φάσεις μπροστά και ο ΟΦΗ δεν είναι σίγουρα… μετρ της άμυνας.

Εκείνο πάντως που μου προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση, είναι το πώς αδικείται έτσι ο Νέιρα. Ο Αργεντινός είναι ο πρώτος φετινός σκόρερ του ΟΦΗ με 4 γκολ σε έξι αγωνιστικές. Ναι, τα δύο τελευταία ήταν με πέναλτι, αλλά κι αυτό δεν μπορεί να μπει στα “μείον” του για όποιον θέλει να τον… τιμήσει, αφού έχει αναλάβει αποκλειστικά τις εκτελέσεις και στο Ηράκλειο θα σφυρίξει ένας άπειρος διαιτητής (Περράκης) που μπορεί να “τσιμπήσει” από την καυτή έδρα.

Στο 5,40 το anytime του στη Stoiximan, έβδομο φαβορί λέει. Το παίρνεις και λες κι ευχαριστώ!

EASY MEDIANETWORK
Close