Στο 5,30 και σε ουδέτερη έδρα;

Στο 5,30 και σε ουδέτερη έδρα;

Γεμάτο το πρόγραμμα αδέλφια στη σημερινή Football League και υπάρχουν 2-3 σημεία που δεν κάθονται καθόλου καλά στον Ουρουγουανό. Ένα από αυτά και το παιχνίδι της Σαντορίνης με τον Ιάλυσο. Ο αγώνας θα γίνει σε ουδέτερη έδρα και συγκεκριμένα στο “Στ.Μαυροθαλασσίτης” του Αιγάλεω, όπου η Σαντορίνη έδωσε και το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της, χάνοντας 3-0.

Καλά δεν θα άλλαζε και δραματικά κάτι αν δεν συνέβαινε αυτό, αφού ούτως ή άλλως η ομάδα του Παντέλη δεν παίζει στο δικό της νησί, αλλά στη γειτονική Νάξο τα εντός έδρας παιχνίδια της. Όπως και να ‘χει όμως, δεν παύει να μας φαίνεται περίεργος ο τρόπος που έχει διαβαστεί το παιχνίδι από τους μπουκ.

Εντάξει, ο Ιάλυσος δεν είναι στα καλύτερά του είναι η αλήθεια, αλλά σίγουρα δεν σέρνεται κιόλας. Από τέσσερις σερί ισοπαλίες έρχεται η ομάδα της Ρόδου και στις δύο τελευταίες ισοφαρίστηκε στο τέλος από αξιόλογους αντιπάλους. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, έδειχνε ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Και κόντρα στη Σαντορίνη θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο για να βρεθεί ξανά σε τροχιά ανόδου.

Μετά από όλα αυτά παίκτη μου, αδυνατώ να κατανοήσω τον τόσο μεγάλο φαβοριτισμό των τυπικά γηπεδούχων, με τον άσο στο 1,62 και το διπλό στο 5,30. Προφανές ότι η αξία βρίσκεται στην κόντρα, έστω και με τη διπλή που παίζεται στο 2,15 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close