Στο 3,15 την ΤΣΣΚΑ δεν την αγνοείς...

Στο 3,15 την ΤΣΣΚΑ δεν την αγνοείς...

Η Μπαρτσελόνα (7-2) υποδέχεται απόψε την ΤΣΣΚΑ (5-4) στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς για τη Euroleague. Η Μπάρτσα είναι αήττητη φέτος στη Βαρκελώνη με 4/4 νίκες. Από την πλευρά της η ΤΣΣΚΑ μετρούσε τρεις σερί ήττες στη διοργάνωση, πριν κερδίσει την περασμένη εβδομάδα οριακά με έναν πόντο τη Μακάμπι.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκτός οχτάδας, ωστόσο είναι δεδομένο πως θα αρχίσει να βελτιώνει το ρεκόρ της καθώς επιστρέφουν οι τραυματίες.

Μετά τον Σενγκέλια, επανήλθε στο προηγούμενο ματς και ο Γκριγκόνις, ενώ για απόψε θα είναι πρώτη φορά διαθέσιμος ο Μιλουτίνοβ μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα με το Μιλάνο. Επίσης, ο Ελληνας τεχνικός υπολογίζει για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και τον Φόιτγκμαν, ο οποίος έλειψε κόντρα στη Μακάμπι.

Εν ολίγοις, η ΤΣΣΚΑ θα κατέβει απόψε στο Παλάου Μπλουγκράνα για πρώτη φορά πάνοπλη και αυτό ασφαλώς την καθιστά πολύ επικίνδυνη, δεδομένου ότι διαθέτει ένα πληρέστατο ρόστερ με παίκτες πρώτης γραμμής σε κάθε θέση.

Ούτως ή άλλως η «ρωσική αρκούδα» ποτέ δεν τρομάζει απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Συνολικά σε 47 συναντήσεις τους έχει τη μερίδα του λέοντος σε νίκες (20), ενώ εκτός έδρας έχει βγάλει πέντε διπλά σε 12 παιχνίδια.

Σίγουρα το σετ θα μπορούσε να ήταν πιο κλειστό, με το διπλό σε τιμές κάτω του 3,00, καθώς μιλάμε για ένα παραδοσιακό ευρωπαϊκό ντέρμπι. Ούτως ή άλλως η Μπαρτσελόνα, παρά το εξαιρετικό της ρεκόρ, δεν έχει κάνει ακόμη κάποια εμφάνιση που να βγάζει μάτια. Στα ματς με ομάδες της πρώτης οχτάδας, έχασε από το Μιλάνο, έχασε από τη Μακάμπι, λύγισε στην παράταση τον Ολυμπιακό και τη Μονακό και μόνο τη Ζενίτ κέρδισε εύκολα.

Σε κάθε περίπτωση, σε τέτοια παιχνίδια η αξία βρίσκεται στο αουτσάιντερ και ειδικά όταν βλέπεις την ΤΣΣΚΑ στο 3,15 στην Bet365 το παίρνεις το ρίσκο δίχως δεύτερη σκέψη.

EASY MEDIANETWORK
Close