Σπάνια πέφτουν έξω: Τι βλέπουν οι στοιχηματικές μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Σπάνια πέφτουν έξω: Τι βλέπουν οι στοιχηματικές μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Μεγάλος κερδισμένος της τέταρτης αγωνιστικής των playoffs στη Superleague ήταν αδιαμφισβήτητα ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι επικράτησαν του Ολυμπιακού στο αιώνιο ντέρμπι και πέτυχαν διπλή νίκη. Πρώτον διατηρήθηκαν στην κορυφή της κατάταξης, όντας ισόβαθμοι με την ΑΕΚ. Δεύτερον κατάφεραν ένα ισχυρό πλήγμα σε έναν άμεσο ανταγωνιστή, αφού πλέον οι ερυθρόλευκοι είναι στο -6 από την πρώτη θέση.

Πρακτικά, μετά την ήττα στη Λεωφόρο, ο Ολυμπιακός μοιάζει να βγαίνει εκτός κούρσας για τον τίτλο. Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν οι μπουκ αφού πλέον τον προσφέρουν στο 10.00 για να αναδειχθεί πρωταθλητής, ενώ πριν το αιώνιο ντέρμπι έδινε 3,50. Εν ολίγοις, η απόδοση των ερυθρόλευκων υπερδιπλασιάστηκε!

Για τους Πειραιώτες, η ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν η πρώτη μετά τον Οκτώβριο και το 1-2 από τον ΠΑΟΚ στο “Καραϊσκάκης”. Ο Ολυμπιακός είχε τρέξει αήττητο σερί 21 αγώνων στο πρωτάθλημα πριν χάσει με 2-0 στη Λεωφόρο. Υπενθυμίζεται, ότι μετά το Πάσχα, φιλοξενεί στο Φάληρο την ΑΕΚ σε ένα ντέρμπι όπου θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Την ίδια αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στην Τούμπα, σε ένα ακόμη κομβικό ντέρμπι, όπου ενδεχομένως θα του κάνει και η ισοπαλία, εφόσον βέβαια η Ένωση δεν περάσει με νίκη από το Φάληρο.

Σε ό,τι αφορά στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η απόδοσή της για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στη Superleague 2022/23 υποχώρησε από το 3.50 στο 2.20. Πλησίασε δηλαδή την ΑΕΚ, η οποία έκανε το καθήκον της κόντρα στον Άρη και παρέμεινε πρώτο φαβορί σε αποδόσεις στο 1.80-1.85.

Ουσιαστικά, οι στοιχηματικές εταιρίες βλέπουν πλέον πως ο τίτλος θα είναι υπόθεση των δύο. Φαίνεται αυτό και στις αποδόσεις φορκάστ, όπου το ενδεχόμενο να τερματίσει πρώτη η ΑΕΚ και δεύτερος ο Παναθηναϊκός προσφέρεται στο 2.05 και το αντίθετο, δηλαδή πρώτος ο Παναθηναϊκός και δεύτερη η ΑΕΚ στο 2.65. Οποιοδήποτε άλλο σενάριο, με τον Ολυμπιακό στην πρώτη δυάδα, προσφέρεται από 7.00 και πάνω.

Πλέον, μένει να φανεί πώς θα διαχειριστούν τη διακοπή Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Αν θα τους κάνει καλό, που δεν υπάρχει καπάκι νέα αγωνιστική ή θα τους ανακόψει το ρυθμό. Υπενθυμίζεται βέβαια, πως η Ένωση έχει μπροστά της τη Μεγάλη Τετάρτη και τον αγώνα ρεβάνς για το κύπελλο με τον Ολυμπιακό, στο Φάληρο, όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το καθαρό 3-0 της OPAP Arena.

EASY MEDIANETWORK
Close