Σπάει το ρόδι και εκτός (2,70)

Σπάει το ρόδι και εκτός (2,70)

Μέσα καλά πάει ο Παναθηναϊκός, με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και 13 γκολ στο ενεργητικό του, επί των Ιωνικού (4-1), Βόλου (5-1) και Απόλλωνα (4-0). Εξω τι κάνει όμως; Τρία ματς χωρίς νίκη και μάλιστα χωρίς να πετύχει γκολ, στις ήττες από Αρη (1-0) και Γιάννινα (1-0) και το 0-0 με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης».

Και απόψε έχει μια ακόμα δύσκολη αποστολή εκτός έδρας, στην Τρίπολη με τον κακό του δαίμονα Αστέρα, τον οποίο και δεν κερδίζει στα πέντε τελευταία ματς (0-4-1), ανεξαρτήτως έδρας.

Όμως εκτιμώ πως ο Παναθηναϊκός έχει καλές πιθανότητες, αφενός μεν να σπάσει το ρόδι και στα εκτός έδρας ματς, αφετέρου δε να σπάσει και την κακή πρόσφατη παράδοση με τους Αρκάδες.

Οι Πράσινοι βρήκαν τη σωστή διάταξη με τους Καρλίτος και Παλάσιος να εναλλάσσονται στη θέση του σέντερ φορ, με τον Ιωαννίδη ανέτοιμο και τον Μακέντα τραυματία, μπορούν πλέον να γίνουν πιο απειλητικοί και στα εκτός έδρας ματς.

Από την πλευρά του ο Αστέρας προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με το ισχνό 1-0 επί του Απόλλωνα, ωστόσο το πρόβλημα στο σκοράρισμα παραμένει, μόλις δύο γκολ έχουν πετύχει οι Αρκάδες σε έξι ματς. Ο Παναθηναϊκός αξίζει το ποντάρισμα σε τιμές 2,70.

EASY MEDIANETWORK
Close