Σούπερ ΠΑΣ και με την ΑΕΚ (3,00)

Σούπερ ΠΑΣ και με την ΑΕΚ (3,00)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τρέλανε την ποδοσφαιρική Ελλάδα με το απίθανο 5-0 επί του Αρη το περασμένο Σάββατο, ήταν το πιο ευρύ διπλό της ιστορίας του. Φοβεροί οι Γιαννιώτες διέλυσαν τους Θεσσαλονικείς και μάλιστα μπορούσαν να πετύχουν και περισσότερα τέρματα.

Και το πρόγραμμα τους φέρνει έναν ακόμα σπουδαίο αντίπαλο, στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί την ΑΕΚ, το επίπεδο δυσκολίας παραμένει υψηλό αλλά για τους Γιαννιώτες τα δύσκολα είναι η ειδικότητά τους φέτος. Εκτός του Αρη, ο ΠΑΣ έχει νίκες επί ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, ενώ ηττήθηκε οριακά από τον Ολυμπιακό με 2-1, με γκολ στα τελευταία λεπτά.

Και φυσικά για την εικόνα που είχε η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά στη Θεσσαλονίκη, αδικείται από τις αποδόσεις ακραιφνούς αουτσάιντερ στο ματς με την ΑΕΚ. Μια ΑΕΚ που έχει σταθερά αμυντικά προβλήματα, προέρχεται από την ήττα 3-2 από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι, νωρίτερα είχε μείνει στο 2-2 με τον ουραγό Απόλλωνα. Από την αρχή της χρονιάς η ΑΕΚ δείχνει ευάλωτη ανασταλτικά και στη μάχη με την πρώην του ομάδα ο Αργύρης Γιαννίκης θα έχει αρκετά προβλήματα.

Πάμε λοιπόν με τις αποδόσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, με κάλυψη στην ισοπαλία ο άσος DNB προσφέρεται και σε αποδόσεις τριπλασιασμού! Με την ισοπαλία παίρνουμε το ποντάρισμα πίσω!

EASY MEDIANETWORK
Close