Σουνταμερικάνα: Επρεπε να ήταν φαβορί και δίνει 3,05!

Σουνταμερικάνα: Επρεπε να ήταν φαβορί και δίνει 3,05!

Είσαι ξενύχτης και ψάχνεις «διαμαντάκι» στις Λατίνες; Εδώ σε έχω… Κόπα Σουνταμερικάνα, Αούκας – Μελγάρ το παιχνίδι από τον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης, όπου σου θυμίζω ότι προκρίνεται στην επόμενη φάση μόνο η πρώτη.

Η Αούκας (Ισημερινός) σε τρεις αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες, επομένως μας έχει ήδη… χαιρετίσει. Η Μελγάρ από την άλλη, σνομπάρει επιδεικτικά το πρωτάθλημα του Περού στο ξεκίνημά του και προς το παρόν ρίχνει όλο το βάρος στις διεθνείς υποχρεώσεις της με αποτέλεσμα να έχει κάνει το 3/3 στον όμιλο.

Κέρδισε διαδοχικά 3-2 εκτός έδρας τη Μετροπολιτάνος (Βενεζουέλα), 2-0 εντός έδρας την Αούκας κι έκανε το «μπαμ» την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας με 1-0 στο Περού της Ατλέτικο Παραναένσε, που θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Αυτήν τη στιγμή η Μελγάρ ισοβαθμεί με εννιά βαθμούς στην κορυφή του ομίλου με την Ατλέτικο, έχοντας ωστόσο ένα ματς λιγότερο. Οφείλει λοιπόν να περάσει από τον Ισημερινό για να κρατήσει το πλεονέκτημα του +3 και να πάει να παίξει την πρόκριση στη Βραζιλία έχοντας και την ισοπαλία με το μέρος της.

Εν ολίγοις το κίνητρο παίκτη μου είναι ξεκάθαρα στα δεξιά και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί οι μπουκ έχουν βγει με φαβορί την έδρα. Στο 3,05 στην Stoiximan το διπλό της Μελγάρ.

EASY MEDIANETWORK
Close