Σκοράρει η Στουτγάρδη, ξεσπάει η Λειψία (2,47)

Σκοράρει η Στουτγάρδη, ξεσπάει η Λειψία (2,47)

Η Λειψία έγινε περίγελος στην πρώτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, αφού έχασε 1-0 από τη Μάιντς, η οποία είχε 11 παίκτες σε καραντίνα λόγω κορονοϊού! Απόψε θα δώσει το πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν και μπροστά στο κοινό της (πάνω από 20.000 θεατές) θα προσπαθήσει να μοιράσει απαντήσεις.

Μάλιστα, ο νέος τεχνικός των «ταύρων», Τζέσι Μαρς, υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα παρουσιάσει τελείως διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στη Στουτγάρδη. Μόνο, που οι Σουηβοί δεν είναι ομάδα που κρύβεται ή παίζει συντηρητικά, όπως έκανε η Μάιντς στην πρεμιέρα.

Η Στουτγάρδη έχει ένα από τα πιο νεανικά και ταλαντούχα ρόστερ στη Γερμανία, παίζει πάντα επιθετικά και μπορεί να βοηθήσει στην κατεύθυνση εντός ανοιχτού παιχνιδιού, συμβάλλοντας κι αυτή στο σκοράρισμα. Είναι ενδεικτικό ότι στο πρώτο ματς της σεζόν για το πρωτάθλημα, το σύνολο του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο έκανε 33 τελικές (τις περισσότερες της αγωνιστικής) και έβαλε πέντε γκολ στην Γκρόιτερ Φιρτ!

Προφανώς οι μπουκ έχουν πάρει τα μέτρα τους κρατώντας το over 2,5 στο 1,50, εμείς όμως θα το πάμε ένα σκαλί πιο πάνω στο 4-6 γκολ, σε απόδοση 2,47 στη Stoiximan, περιμένοντας παραγωγικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

EASY MEDIANETWORK
Close