Σίγουρες οι στοιχηματικές: Αυτή η ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα

Σίγουρες οι στοιχηματικές: Αυτή η ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα

Τα πάνω κάτω ήρθαν ξανά στη Superleague μετά τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής στα playoffs. Ενώ όλοι περίμεναν νίκες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που είχαν θεωρητικά βατά παιχνίδια εντός έδρας κόντρα στο Βόλο και τον Άρη αντίστοιχα, τελικά η μόνη που κέρδισε ήταν η ΑΕΚ.

Η Ένωση με το μεγάλο διπλό που έβγαλε στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ ήταν προφανώς η μεγάλη κερδισμένη της χθεσινής ημέρας. Πρώτον πέρασε από μία έδρα που είναι πολύ δύσκολο να κάνουν το ίδιο οι υπόλοιποι διεκδικητές του πρωταθλήματος. Δεύτερον εκμεταλλεύτηκε τα απρόσμενα δώρα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Τρίτον και κυριότερο έπεισε και τους πιο δύσπιστους οπαδούς της πως είναι φέτος απόλυτα ικανή για τον τίτλο.

Ας μην ξεχνάμε, ότι μετά τις διαδοχικές απώλειες στην OPAP Arena, κόντρα σε Ολυμπιακό (1-3) και Παναθηναϊκό (0-0) υπήρξε μπόλικη γκρίνια για τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα και μία μερίδα κόσμου άρχισε να χάνει την πίστη της για το πρωτάθλημα.

Πλέον, η ΑΕΚ είναι καβάλα στο άλογο και έχοντας μπροστά της τα δύο ματς με Βόλο και Άρη είναι στο χέρι της να πάρει ξεκάθαρο κεφάλι από τους δύο αιώνιους, που την ερχόμενη Κυριακή κοντράρονται στη Λεωφόρο και την Τετάρτη έχουν δύσκολες αποστολές απέναντι σε Αρη (εκτός ο Παναθηναϊκός) και ΠΑΟΚ (εντός ο Ολυμπιακός).

Προφανώς, Βόλος και Άρης δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουν αμαχητί και το απέδειξαν περίτρανα την Κυριακή, σε Λεωφόρο και “Καραϊσκάκης” αντίστοιχα, ωστόσο μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, η Ένωση θα είναι διπλά υποψιασμένη.

Τα όσα συνέβησαν λοιπόν στη δεύτερη αγωνιστική είχαν αντίκτυπο και στις αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται, ότι μετά την πρώτη στροφή των playoffs, η ΑΕΚ έδινε 3,00 για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Τώρα όμως είναι γκράντε φαβορί σε αποδόσεις που κυμαίνονται από το 1,70 μέχρι το 1,90!

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός, από πρώτο φαβορί στο 2,50-2,60 παίζει πλέον από το 3,00 μέχρι το 4,00. Ανοδικά κινήθηκαν και οι αποδόσεις του Ολυμπιακού, που έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στο -1 από την κορυφή. Από το 3,00, οι ερυθρόλευκοι προσφέρονται τώρα στο 3,50-4,00.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ εκτοξεύτηκε από το 14,00 στο 30,00 μετά την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι των Δικεφάλων. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέτσκου έμεινε στο -6 από την κορυφή και οι μπουκ πλέον εκτιμούν ότι θα έχει περισσότερο ρυθμιστικό ρόλο στα playoffs. Είναι αλήθεια, πως ο ΠΑΟΚ είχε τη δυνατότητα να μπει γερά στο κόλπο του τίτλου, αφού αν κέρδιζε την ΑΕΚ, θα ανέβαινε στη δεύτερη θέση και θα βρισκόταν σε απόσταση μίας νίκης από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

EASY MEDIANETWORK
Close