Μετά τον Μέσι και ο Λεβαντόφσκι στην Παρί;

Σε διπλασιασμό με Μπάγερν δεν λες όχι

Στην Μπάγερν άμα βλέπουν τις αποδόσεις κατάκτησης για το Τσάμπιονς Λιγκ, μάλλον θα γελούν αντικρίζοντας πιο πάνω από αυτούς τη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν, δύο ομάδες δηλαδή με τρομερά μεν ρόστερ, αλλά μηδαμινή παράδοση και πολύ ελαφριά φανέλα.

Οι Βαυαροί φέτος δείχνουν αποφασισμένοι να τα σαρώσουν όλα στο διάβα τους και όταν αγριεύουν τα πράγματα είναι επικίνδυνα για τον αντίπαλο. Το βίωσε καλά αυτό η Λεβερκούζεν το περασμένο Σάββατο, όταν βρέθηκε να χάνει με 0-5 στο 37’, έχοντας δεχθεί τέσσερα γκολ σε επτά λεπτά (30’-37’).

Το αποψινό παιχνίδι πάντως στη Λισαβόνα δεν αναμένεται περίπατος για την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελζμαν, ο οποίος μάλιστα θα στερηθεί και δύο βασικούς παίκτες (Γκορέτσκα, Ντέιβις). Η Μπενφίκα είναι ανταγωνιστικό σύνολο και σε κάθε περίπτωση θα παλέψει μέσα στο σπίτι της για να μην εκτεθεί.

Η Μπάγερν έκανε πλάκα στις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων κόντρα σε Μπαρτσελόνα (3-0) και Ντιναμό Κιέβου (5-0), τώρα όμως θα συναντήσει μία σαφώς πιο οργανωμένη και συνεπή ομάδα, επομένως η λογική λέει ότι δεν θα έχουμε ξανά πολλά με λίγα.

Προφανώς δεν τίθεται θέμα για το ποιος έχει τον πρώτο λόγο να κερδίσει στο τέλος, ωστόσο αν συνδυάσουμε το διπλό με το under 4,5, που καλύπτει μεγάλο εύρος πιθανών σκορ, τότε θα πάρουμε τη νίκη της Μπάγερν σε τιμές άνω του 2,00, τη στιγμή που ξερή προσφέρεται στο 1,50. Διπλασιασμός με Μπάγερν είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια, άρα εδώ αξίζει τον κόπο.

EASY MEDIANETWORK
Close