Προκλητικά τα τεσσάρια της Λεβερκούζεν

Προκλητικά τα τεσσάρια της Λεβερκούζεν

Η Λειψία ξέσπασε μεσοβδόμαδα στο Μπριζ κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 5-0 την πρωταθλήτρια Βελγίου και πήρε το πάνω χέρι για πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Το αποψινό παιχνίδι ωστόσο με τη Λεβερκούζεν για το πρωτάθλημα αναμένεται πολύ πιο επικίνδυνο.

Οι «ταύροι» είναι ακόμη μία ομάδα που τίθεται αντιμέτωπη με την επέλαση του κορονοϊού. Τρεις βασικοί παίκτες της, οι στόπερ Σιμακάν, Ορμπαν και ο αρχηγός/γκολκίπερ Γκουλάτσι βρέθηκαν θετικοί. Το ίδιο συνέβη και με τον τεχνικό Τζέσι Μαρς, ο οποίος απουσίασε από το ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης, θα απουσιάσει και απόψε από τον πάγκο.

Συν τοις άλλοις είναι τραυματίες ο επιθετικός Πόουλσεν και ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Ντάνι Ολμο. Εν ολίγοις η Λειψία θα παραταχθεί κόντρα στις «ασπιρίνες» χωρίς πέντε σημαντικούς ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της.

Το σετ ούτως ή άλλως ήταν προκλητικό με το διπλό στο 4,00, δεδομένου ότι η Λεβερκούζεν βρίσκεται και τρεις βαθμούς πάνω από τη Λειψία μετά από 12 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα. Πόσο μάλλον τώρα, που οι γηπεδούχοι έχουν τόσες απουσίες και θα παίξουν μάλιστα μπροστά σε άδειες κερκίδες, διότι η κυβέρνηση της Σαξονίας αποφάσισε να «κλειδώσει» τις θύρες σε όλα τα γήπεδα του κρατιδίου λόγω της έξαρσης της πανδημίας στην περιοχή.

Διπλό που αξίζει το ρίσκο στο 4,00, παίζεται ασφαλώς και με κάλυψη στο dnb σε απόδοση 2,80.

EASY MEDIANETWORK
Close